Aromatrip bambusov izparilnik za eterična olja, 1 kos

Aromatrip izparilnik za eterična olja iz bambusa združuje funkcionalnost z čudovitim naravnim zgledom. Aromatrip izparilnik za eterična olja iz bambusa združuje funkcionalnost z čudovitim naravnim zgledom.
32816 32816

Ocene in mnenja

Opis

Aromatrip izparilnik za eterična olja iz bambusa združuje funkcionalnost z čudovitim naravnim zgledom.

Prednosti izparilnika Aromatrip iz bambusovega lesa

  • izdelan iz bambusa
  • čudovit izgled
  • dodani posodici za svečko in eterično olje

Namen bambusovega izparilnika Aromatrip

Izparilniki so čudovita popestritev vašega doma ali delovnega prostora, ki lahko služi tudi kot dekoracija. Glavni namen izparilnika je počasno sproščanje prijetnih vonjav po celotnem prostoru. Izparilniki so zelo preprosti za uporabo. Potrebujete le vaše najljubše eterično olje, nekaj vode in manjšo čajno svečko.

Ravno prava razdalja med svečko in posodico za eterično olje poskrbi za postopno izhlapevanje, ki zagotavlja dlje trajajoč občutek aromaterapije.

Uporaba izparilnika

V zgornjo keramično posodico natočite nekaj vode in vanjo prilijte od pet do osem kapljic priljubljenega eteričnega olja. V spodnjo keramično posodico prižgite majhno čajno svečko. Poskrbite, da sveča ne bo previsoka in ne bo povzročila pregrevanja vode z eteričnim oljem. S segrevanjem, se bo prijeten vonj postopoma širil po prostoru. Ko je posodica ogreta lahko dolijemo samo toplo vodo.

Izparilnik postavite na ravno podlago in ne direktno na površino pohištva. Uporabite podlago, ki ne prevaja toplote. Ko je svečka prižgana, je ne puščajte brez nadzora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov