Aromatrip izparilnik za eterična olja iz porcelana pike, 1 kos

Preprosta oblika izparilnika Aromatrip z majhnimi pikami, pričara prijeten vonj in vzdušje v vsakem prostoru, kamor ga namestite. Preprosta oblika izparilnika Aromatrip z majhnimi pikami, pričara prijeten vonj in vzdušje v vsakem prostoru, kamor ga namestite.
32830 32830

Ocene in mnenja

Opis

Preprosta oblika izparilnika Aromatrip z majhnimi pikami, pričara prijeten vonj in vzdušje v vsakem prostoru, kamor ga namestite.

Prednosti in lastnosti izparilnika Aromatrip

  • preprosta uporaba
  • zanimiv zaradi majhnih pik
  • narejen iz porcelana
  • prijeten dodatek k prostoru

Namen izparilnika Aromatrip

Klasična oblika in bela barva izparilnika Aromatrip iz porcelana, ustrezata vsem različnim prostorom, kjer si želite prijetnega vonja vašega najljubšega eteričnega olja.

S pomočjo izparilnika boste najbolj preprosto v svoj dom prinesli čudovit vonj eteričnih olj. Potrebujete le nekaj vode in manjšo čajno svečko, ki bo poskrbela za počasno izhlapevanje vode z eteričnim oljem.

Majhne pike bodo svetlobi, ki jo oddaja svečka, v prostor ponesle tudi mehko svetlobo, ki bo še dodatno učinkovala na sproščujoče ozračje.

Uporaba izparilnika Aromatrip

Izparilnik Aromatrip postavite na ravno podlago, ki naj ne prevaja toplote. Posodico napolnite z vodo in vanjo kanite od pet do osem kapljic eteričnega olja. Spodaj prižgite svečko, ki je prižgane ne puščajte brez nadzora. Svečka naj ne bo previsoka, da ne pride do pregrevanja vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov