Aromatrip izparilnik za eterična olja iz porcelana – ptica – marjetice – roža, 1 kos

Uporabite izparilnik za eterična olja iz porcelana Aromatrip za postopno izhlapevanje eteričnih olj in domačo aromaterapijo.
32827 32827

Ocene in mnenja

Opis

Uporabite izparilnik za eterična olja iz porcelana Aromatrip za postopno izhlapevanje eteričnih olj in domačo aromaterapijo.

Lastnosti izparilnika Aromatrip iz porcelana

  • enostaven za uporabo
  • iz porcelana
  • lepe elegantne oblike
  • nevpadljiva bela barva

Namen izparilnika Aromatrip

Za prijetno sprostitev in pomiritev ter prijeten vonj v prostoru lahko poskrbite z izparilnikom. Eleganten izparilnik Aromatrip iz porcelana s svojimi različnimi motivi privabi poglede in v prostoru deluje kot prefinjena dekoracija.

Izparilnik Aromatrip je zelo preprost za uporabo in v trenutku bo poskrbel za prijetno vzdušje. Vi samo izberite svoje najljubše eterično olje in svečka bo poskrbela za počasno izhlapevanje aromatične vonjave.

Izparilnik je visok 12 cm, kar omogoča, da ga diskretno umaknete iz vidnega polja ali pa ga dodate prostoru kot lepo dekoracijo.

Uporaba izparilnika

Za odlično izkušnjo aromaterapije v zgornjo posodico natočite vodo v katero dodajte od pet do osem kapljiv vašega najljubšega eteričnega olja. Spodaj prižgite majhno svečko in se prepustite postopnemu izhlapevanju eteričnega olja. Prižgane svečke ne puščajte brez nadzora. Izparilnik vedno namestite na ravno podlago, ki ne prevaja toplote.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov