Aromatrip izparilnik za eterična olja iz porcelana – trije motivi, 1 kos

Klasična oblika izparilnika Aromatrip se poda različnim prostorom, kjer s pomočjo eteričnih olj pričara prijetno vzdušje.
32829 32829

Ocene in mnenja

Opis

Klasična oblika izparilnika Aromatrip se poda različnim prostorom, kjer s pomočjo eteričnih olj pričara prijetno vzdušje.

Prednosti in lastnosti izparilnika Aromatrip

  • enostaven za uporabo
  • brezčasna klasična oblika
  • narejen iz porcelana
  • popestri izgled prostora

Namen izparilnika Aromatrip

Na zelo preprost način lahko prijeten vonj vašega eteričnega olja ponesete po celotnem prostoru, če izberete Aromatrip izparilnik. Enostavna in brezčasna oblika se poda v vsak prostor. Izparilnik je izredno preprost za uporabo. Za prijeten vonj izberite svoje najljubše eterično olje. Da se bo vonj omamno razširil potrebujete še nekaj vode in majhno svečko.

Izparilniki za eterična olja so alternativa za električne difuzorje, za katere pogosto potrebujete električno energijo in v prostoru ne izgledajo tako elegantno kot keramični izparilniki.

Različni motivi na izparilniku in drobe luknjice, ki dovolijo svetlobi svečke v prostor, pričarajo prijetno sproščujoče okolje skupaj z izbranim eteričnim oljem.

Uporaba izparilnika Aromatrip

V posodico natočimo nekaj vode, ki ji dodamo od pet do osem kapljic priljubljenega eteričnega olja. Spodaj prižgemo majhno čajno svečko. Poskrbite, da sveča ne bo previsoka in ne bo povzročila pregrevanja vode z eteričnim oljem. Prijeten vonj eteričnega olja, se bo s segrevanjem postopoma širil po prostoru.

Izparilnik postavite na ravno podlago in ne direktno na površino pohištva. Uporabite podlago, ki ne prevaja toplote. Ko je svečka prižgana, je ne puščajte brez nadzora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov