Aromatrip Stones bel izparilnik za eterična olja, 1 kos

Aromatrip Stones izparilnik za eterična olja bo s svojim zanimivim izgledom še dodatno pričaral prijetno vzdušje ob izparevanju vašega priljubljenega eteričnega olja. Aromatrip Stones izparilnik za eterična olja bo s svojim zanimivim izgledom še dodatno pričaral prijetno vzdušje ob izparevanju vašega priljubljenega eteričnega olja.
32814 32814

Ocene in mnenja

Opis

Prednosti in lastnosti Aromatrip Stones izparilnika za eterična olja

  • keramičen izparilnik s kakovostno trajno glazuro
  • enostaven za uporabo in čiščenje
  • prijetno popestri prostor z edinstvenim izgledom

Namen izparilnika Aromatrip Stones

Izkusite prijetno aromaterapijo kar v udobju svojega doma. S čudovitim izparilnikom Aromatrip Stones in vašim najljubšim eteričnim oljem je to zelo preprosto. Primerna razdalja med svečko ter posodico z vodo in eteričnim oljem, poskrbi za postopno izhlapevanje, ki zagotavlja dlje trajajoč občutek aromaterapije.

Izparilnik v imitaciji dveh kamnov pričara pravo vzdušje wellnes okolja. Narejen je iz keramike in obdelan s kakovostno trajno glazuro. S takšnim izparilnikom lahko na  preprost način prostor napolnite s prijetnim vonjem.

Uporaba izparilnika

Izparilnik namestite na podlago, ki ne prepušča toplote in ne direktno na pohištvo. Stabilno ga namestite in v posodico natočite vodo sobe temperature. Dodajte od pet do osem kapljic najljubšega eteričnega olja. Spodaj prižgite svečko, ki naj ne bo previsoka, da ne pride do pregrevanja vode z eteričnim oljem. Ko svečka gori, je nikoli ne puščajte brez nadzora. Voda bo izhlapela preden bo svečka ugasnila. V ogreto posodico lahko dolijete izključno toplo vodo.

Če želite izparilnik očistiti, počakajte, da se popolnoma ohladi. Posodico lahko očistite pod tekočo vodo skupaj s tekočim detergentom. Če je potrebno, na zasušene dele nanesite blago vodno raztopino kisa. Izparilnika ne čistite v pomivalnem stroju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov