Aronija Kolarič sok, 1000 mL

Aronijin sok Kolarič združuje le najboljše iz stisnjenih plodov aronije, ki so zrasli na slovenskih tleh. Aronijin sok Kolarič združuje le najboljše iz stisnjenih plodov aronije, ki so zrasli na slovenskih tleh.
7253 7253

Ocene in mnenja

Opis

Aronijin sok Kolarič združuje le najboljše iz stisnjenih plodov aronije, ki so zrasli na slovenskih tleh.

Prednosti in lastnosti aronijinega soka Kolarič

  • naraven sok
  • BIO poreklo
  • pridelano v Sloveniji
  • primerno za vegetarijance

Delovanje soka aronije

Aronija ali čudežni sadež, kot mu radi rečemo, je zelo priljubljeno jagodičevje. Ocenjujejo, da ima največje število antioksidantov v svoji vrsti. Plod aronije je bogat z vitamini, vsebuje vitamin A, kompleks vitaminov B, C, E ter vitamin P oziroma flavonoid. Številni uživajo sok aronije tudi zaradi mineralov, ki jih vsebuje plod aronije. Z aronijo tako zaužijemo nujno potrebne minerale kot so mangan, železo, kalcij, kalij, jod, bor, fosfor in molibden.

Naravna moč sestavin aronije navdušuje vse več ljudi. Zaradi učinkov pitja soka aronije po njem posega veliko ljudi, ki se srečujejo z najrazličnejšimi zdravstvenimi težavami.

Sok aronije, ki ga prideluje družina Kolarič je pridobljeno iz sadik aronije, ki jih vzgajajo že skoraj 10 let. Manjši nasad aronije, ki so ga imeli na začetku, kmalu ni moral zagotoviti ustrezne količine soka, ki so ga navdušeni uporabniki želeli v vse večjih količinah. Danes imajo več kot 2000 sadik, ki jih skozi celo leto negujejo z ljubeznijo, da bi lahko pridelali čim več naravnega ekološkega soka aronije.

Uporaba aronijinega soka

Kljub vsem pozitivnim učinkom BIO soka aronije, odsvetujemo prekomerno uživanje. Priporočila svetujejo, da se ga uživa dvakrat dnevno po 0,3 dL soka. Dnevni vnos naj ne bi presegal 1 dL. Ob pričetku uživanja se odsvetuje pitje soka na prazen želodec.

Sestavine

aronija

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje sečnega mehurja

Kako postavimo diagnozo?
Pri opredeljevanju okužbe sečil sta najpomembnejši značilna anamneza in klinični pregled. V ambulanti zdravnika družinske medicine si lahko pomagamo tudi s pregledom vzorca t. i. srednjega curka seča pri prvem jutranjem mokrenju po očiščenju spolovila. Opravimo pregled urina s testnim lističem, po potrebi pregled usedline urina po centrifugiranju pod mikroskopom ali t. i. urinokulturo (preiskava za rast bakterij na posebnem gojišču). Ostale preiskave (npr. ultrazvok sečil) opravljamo redkeje v primeru zapletenega poteka ali ponavljajočih okužb.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kolarič Kolarič
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov