Artičoka, 60 kapsul

<p>Starodavna moč naravnih grenčin artičoke.</p>

Starodavna moč naravnih grenčin artičoke.

2022-01-17 8,08 €
551252 219

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Artičoka (lat. Cynara scolymus) ima v Sredozemlju dolgo tradicijo. S svojimi grenčinami je že v stari Grčiji in Rimu veljala ne le za cenjeno zelenjavo, temveč tudi kot naravna spodbujevalka prebave, koristna predvsem ob obilnejšem ali z maščobami bogatem obroku. (On hold Botanicals)

Ena trda kapsula vsebuje:       

ekstrakt artičoke        320 mg                   

Uporaba in odmerjanje

Svetujemo, da zaužijete po eno kapsulo do trikrat na dan, vedno pred jedjo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

ARTIČOKA Spletna lekarna Žužemberk

Artičoka sodi med košarice (Asteraceae). Je trajna osatasta rastlina z mogočnim, do dva metra visokim steblom, ki je poraščeno z bodičastimi listi. Na vrhu se razvijejo kroglasti, bodičasti cvetni koši,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Avto za nas pomeni dolgčas in stres!
Za otroke je zelo stresno, če morajo celo večnost sedeti na zadnjem sedežu avtomobila. To v njihovih možganih aktivira negativne kemične snovi. Da bi otroci spremenili mučne kemične procese v možganih, poskrbijo za lastno zabavo.

Otrok lahko presodi, da je brcanje sestre (na sliki) primerna dejavnost, s katero lahko zapolni čas. In če sestra joka ali brca še ona, se mu ni treba bati, da mu bo še naprej dolgčas.

Da bi zavrli motorične impulze otrok, jim omogočite, da bodo lahko brali, risali ali počeli kaj drugega. To bo spremenilo negativne kemične procese v možganih in otroci bodo lahko pozornost preusmeriti na kakšno mirnejšo dejavnost.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fidimed Fidimed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov