Artro Senil Cat pasta za mačke, 30 mL

Artro Senil Cat pasta za mačke je inovativen veterinarski izdelek, ki je oplemeniten s številnimi komponentami, ki delujejo protektivno na sam gibalni sistem. Artro Senil Cat pasta za mačke je inovativen veterinarski izdelek, ki je oplemeniten s številnimi komponentami, ki delujejo protektivno na sam gibalni sistem.
934780 19601

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Artro Senil Cat pasta za mačke je inovativen veterinarski izdelek, ki je oplemeniten s številnimi komponentami, ki delujejo protektivno na sam gibalni sistem. 

Artro Senil Cat tablete vsebuje hondroitin sulfat, ki se nahaja tudi v različnih tkivih pasjega hrustančnega tkiva. Hondroitin sulfat omogoča regeneracijo hrustančnega tkiva, njegovo pomanjkanje pa povzroča številne zaplete, predvsem pa občutek bolečine v samem sklepu, kar onemogoča normalo gibljivost psa ali muca.

Vitamin C je ena pomembnih sestavin celotnega organizma - je dober antioksidant in ob enem podpira pravilno vzdrževanje pravilnih strukturnih vezi, pripomore pa tudi k normalizaciji kosti, sklepov ter tudi kit.

Magnezijev in kalcijev karbonat - kalcij je izrednega pomena pri kostni remineralizaciji, opravlja pa tudi številne procese - med drugim je nujno potreben za delovanje sketelnih in drugim mišic - predvsem pa najpomembnejše mišice v organizmu - srčne mišice.

Magnezij je zaslužen za pravilno ter oprimalno zgradbo strukture hrustančnega tkiva. Magnezij skupaj z vitaminom C sta nujna elementa pri proizvodnji hrustančnega tkiva.

Ekstrakt regrata - je pomembna sestavina dopolnila, deluje zaščitno na hrustančno tkivo.

Preslica - je dodana z namenom optimalne preskrbe hrustančnega tkiva, spodbuja elastičnost in pospešuje rast elastičnih tkiv.

Veterinarski izdelek Artro Senil Cat tablete so odličen dodatek v primeru degenerativnih in drugih sprememb v samem sklepu.

Odmerjanje Artro Senil Cat paste

Mačkam odmerite po 1 cm paste s priročnim odmernim sistemom v obliki injekcijske brizge. Ustreznost odmerka predvsem pa njegovo povečanje je možno, dogovoriti in posvetovati se je potrebno le z veterinarskim osebjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja


Sklep je otekel

To pomeni, da je v sklepu nastala tekočina, ki varuje kostne površine pred poškodbo - to je odziv telesa na poškodbo in hkrati opozorilo na bolezenski proces v sklepu. Obiščite zdravnika.

Sklep je rdeč

Kaže na aktivno vnetje v notranjosti sklepa. V tem primeru je najbolje, da sklep miruje, kajti le počitek lahko zagotovi ustrezne pogoje za celjenje. Obillčite zdravnika.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Chemical Iberica Chemical Iberica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja