ArthroVet Complex tablete za pse in mačke, 90 tablet

ArthroVet Complex tablete za pse in mačke so tablete, ki vsebujejo hondroitin sulfat, glukozamin, vitamin C, ki omogoča regeneracijo hrustančnih tkiv. ArthroVet Complex tablete za pse in mačke so tablete, ki vsebujejo hondroitin sulfat, glukozamin, vitamin C, ki omogoča regeneracijo hrustančnih tkiv.
944271 19603

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

ArthroVet Complex tablete za pse in mačke so tablete, ki vsebujejo hondroitin sulfat, glukozamin, vitamin C, ki omogoča regeneracijo hrustančnih tkiv.

ArthroVet Complex tablete vsebuje hondroitin sulfat, ki se nahaja tudi v različnih tkivih pasjega hrustančnega tkiva. Hondroitin sulfat omogoča regeneracijo hrustančnega tkiva, njegovo pomanjkanje pa povzroča številne zaplete, predvsem pa občutek bolečine v samem sklepu, kar onemogoča normalo gibljivost psa ali muca.

Glukozamin je prav tako sestavina zdravega hrustančnega tkiva - skupaj z mukopolisaharidnimi molekulami v nadzoruje degenerativne procese, ki se dogajajo z leti in tako sklep tudi učinkovito zaščitijo.

Vitamin C je ena pomembnih sestavin celotnega organizma - je dober antioksidant in ob enem podpira pravilno vzdrževanje pravilnih strukturnih vezi, pripomore pa tudi k normalizaciji kosti, sklepov ter tudi kit.

Veterinarski izdelek ArthroVet Complex tablete so odličen dodatek v primeru degenerativnih in drugih spremmeb v samem sklepu.

Odmerjanje ArthroVet Complex tablet

Odmerite 1 tableto na 20 kilogramov telesne mase. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Vročina

Vročina kate, da je bolečina v sklepu le del simptoma ali pa bolezni, ki je prizadela tudi preostale dele telesa in je VEDNO zelo resen bolezenski znak. Obitčite zdravnika.

Samopomoč

• Sklepi naj mirujejo.

• Če sumite na zlom, imobilizirajte sklep (Zlom kosti in poškodbe mehkih tkiv).

• Pri zelo visoki vročini si pomagajte s hladnimi obkladki (Vročina pri otrocih).
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Chemical Iberica Chemical Iberica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov