x
Vse kategorije
Asbrip Pets sirup za pse in mačke, 150 ali 12x30 mL
Asbrip Pets sirup za pse in mačke, 150 ali 12x30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Asbrip Pets sirup za pse in mačke, 150 ali 12x30 mL

Proizvajalec: Catalysis
Asbrip Pets sirup za pse in mačke je prehransko dopolnilo ki pomaga pri zdravljenju kužnega kašlja pri psih in drugih okužb zgornjih dihal pri psih in mačkah ter malih domačih živalih.
Cena: 11,85 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Asbrip Pets sirup za pse in mačke je prehransko dopolnilo ki pomaga pri zdravljenju kužnega kašlja pri psih in drugih okužb zgornjih dihal pri psih in mačkah ter malih domačih živalih.

Za lažje dajanje je sirupu dodan okus jeter.

Delovanje Asbrip Pets sirupa za pse in mačke

Pomirja in sprošča.

Znatno izboljšanje pri naslednjih simptomih: Boleče in oteženo požiranje, suhost, kašelj, rdečina, boleče žrelo, sluz…

Sirup je močno pomagalo, saj čisti dihalne poti. Pomaga pri lajšanju kužnega kašlja, laringitisa in drugih težav zgornjih dihal. Meta in evkaliptus pomagata čistiti dihalne poti, pomirjata, blažita in mehčata sluznico zgornjih dihal.

Molekularno aktivirana askorbinska in jabolčna kislina pomagata krepiti imunski sistem in zmanjševati oksidativni stres, ki so mu živali izpostavljene med boleznijo. Sirup je idealen kot pomoč pri tretiranju številnih zapletov dihal.

Sestavine in njihove značilnosti Asbrip Pets sirupa

Aktivirani evkaliptus: sprošča sluznico dihal
Aktivirana meta: pomiritveno delovanje, sprošča
Aktivirana askorbinska kislina: antioksidantno delovanje, krepi imunski sistem
Aktivirana jabolčna kislina: antioksidativno delovanje

Uporaba Asbrip Pets sirupa

Psi in mačke: 1 ml na 5 kg teže vsakih 12 ur.
Ostale vrste malih živali: 1 ml vsakih 12 ur.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Te babice so bile tako navdušene nad novoodkrito vitalnost jo, da so se lotile novih konjičkov. Ena od njih je prepeljala štiri tone prsti, eno samokolnico za drugo, da si je na dvorišču uredila vrtiček. Druga se je lotila gorskega kolesarjenja. Tretja je v kegljanju premagala vodilno raziskovalko v študiji. Druge so se preizkusile v rolanju in plesu.

Bile so vitkejše, srečnejše, močnejše - in bolj zdrave. Toda tehtnica se je komajda premaknila.

Kaj pa, če ugotovite, da izgubljate telesno težo, ne da bi se sploh trudili? V tem primeru bodite pozorni na tehtnico - in to povejte svojemu zdravniku. Nenadzorovano hujšanje je lahko znamenje dehidracije, podhranjenosti ali resne izgube mišične ali kostne mase.

To ni tiskarski škrat. Ko so se raziskovalci prehrane povabili na večerjo v domove po vsem svetu - od Grčije in Japonske do ameriške zvezne države Pennsylvanije - so odkrili skrivnost dobrega zdravja, ki godi tudi želodcu: napolnite si krožnik z zelenjavo in s sadjem, dodaj te zmerne porcije fižola in žit ter zmanjšajte visokokalorične jedi, kot so burgerji, kremne omake in mastno meso.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.