x
Vse kategorije
Asonor nosno pršilo proti smrčanju, 30 mL
Asonor nosno pršilo proti smrčanju, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Asonor nosno pršilo proti smrčanju, 30 mL

Proizvajalec: Tanner
Odpravlja smrčanje in hkrati pomaga pri nespečnosti.
Cena: 18,28 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenproti smrčanju
Tip izdelkanosno pršilo, pršilo, razpršilo

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Tomaž*** | 11. 05. 2016 02:00
/
supercena ter hitra dostava.

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Asonor je inovativni medicinski pripomoček, ki je primeren za redno uporabo pri neznosnih težavah - predvsem pri problemu smrčanja s katerim se sooča veliko ljudi. Seveda je težava za osebo, ki smrči oonavadi minorma, največji problema pa je takrat, ko zraven te osebe spi še kdo.

Uporabite učinkovito nosno pršilo proti smrčanju, da bodo vaše noči ponovno mirne. Če vaš partner smrči, mu/ji predstavite Asonor, nov izdelek, ki bo spremenil vajin čas, ki ga preživite v spalnici.

Nosno pršilo Asonor je izredno enostavno za uporabo. Pred spanjem nekajkrat vpihnite raztopino v vsako nosnico in brez skrbi lezite v posteljo. Raztopina bo pritekla v grlo in vaše smrčanje znatno zmanjšala. Asonor je klinično preizkušen in njegovi pozitivni učinki so dokumentirani.

V nadaljevanju si lahko preberete več o nosnem pršilo Asonor.

Uporaba Asorno pršila

Pršilo - medicinski pripomoček uporabljajte redno in sicer vsak večer pred spanjem. Glavo v ta namen nagnite nazaj in v vsako nosnico 3x vpihnite s stiskom pršilke. Da bi bil rezultat kar se da najboljši je zelo pomembno, da tekočina prekrije sluznico žrela - tekočina namreč prekrije sluznico čez določen čas, ko spolzi iz nosne votline naprej v grelo in prekrije pomembne predele. Dober lubrikativen učinek preprečuje, da bi tekom noči prekomerno smrčali.

Izdelek lahko uporabljate dolgotrajno, saj ne vsebuje snovi, ki bi se jih navadili.

Po razprševanju Asonor pršila vedno poskrbite, da ničesar ne boste pili ali jedli, saj s tem odstranite nanos Asonorja iz površine sluznic.

Premagajte nespečnost

Medicinski pripomoček Asonor vsebuje sledeči snovi: polisorbat 80 ter natrijev klorid

Težave s smrčanjem

Nosno pršilo Asonor odpravlja smrčanje in hkrati pomaga pri nespečnosti. Nima škodljivih in neprijetnih stranskih učinkov. Ponujamo vam znanstveno preizkušeno nosno pršilo proti smrčanju – nežno alternativo zdravljenju nespečnosti.

Če imate vi ali vaš partner težave s smrčanjem, preizkusite klinično testirano nosno pršilo Asonor. Informacije o smrčanju, ki jih boste našli na naših spletnih straneh, vam bodo v pomoč pri razumevanju težav, ki jih smrčanje lahko povzroči.

Sredstvo proti smrčanju Asonor

Preizkusite novo sredstvo proti smrčanju, ki vam zagotavlja neškodljivo in zanesljivo rešitev težave. Če ste naveličani, da se ponoči zbujate zaradi vašega ali partnerjevega smrčanja vam priporočamo nosno pršilo Asonor. Ne boste razočarani.

Nosno pršilo Asonor

Ali iščete učinkovito pršilo proti smrčanju? Preizkusite Asonor – raztopino, ki lahko izboljša kakovost vašega življenja tako, da zagotovi miren spanec brez smrčanja. Nosno pršilo Asonor je klinično preizkušeno in znanstveno je dokazano, da deluje pri večini ljudi, ki smrčijo.

Sestavine pripomočka: Natrijev klorid, glicerol, polisorbat 80, prečiščena voda, natrijeva sol EDTA. Konzervans: kalijev sorbat 0,15 %.

Priloge

Ali ste vedeli

Smrčanje

Smrčanje je zelo pogost pojav. Pojavlja se pri skoraj 40% ljudeh. Moški smrčijo pogosteje kot ženske. Tudi pri otrocih je, zaradi naraščajočega pojava debelosti, smrčanje vedno bolj pogosto. S starostjo se pogostost smrčanja poveča. Pri starejših od 60 let smrči skoraj 60 % ljudi.
Zakaj pride do smrčanja?
Smrčanje je značilen zvočni pojav, ki nastaja v žrelu med spanjem. Pomeni ovirano.dihanje med spanjem. Nastane zaradi plapolanja mehkega neba. Glavni vzrok je ožina v žrelu, ki jo povzroča mehko nebo. V njej nastane negativni tlak, ki povzroča plapolanje mehkega neba in ovira pretok zraka. Na pojav smrčanja vplivajo številni dejavniki, ki povečajo ožino v višini mehkega neba.
Pri otrocih so največkrat krivi povečana žrelnica in mandlji. Starost, prekomerno uživanje alkohola in pomirjeval ravno tako povečajo možnost smrčanja. Pri spanju na hrbtu lastna teža mehkega neba povzroči smrčanje. Ovire v nosu, bolezensko povečanje jezika so tudi vzroki za smrčanje. Pri debelih ljudeh pride do kopičenja maščobe, zato pride tudi do močnega zoženja žrela.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Smrčanje kot zanemarjena in neprijetna težava

Smrčanje mnogi smatrajo za neprijetno težavo, ki moti spanec, pozabljajo pa, da se za njo lahko skrivajo nevarne težave. Gre predvsem za nevarne prekinitve dihanja zaradi ovire v zgornjih dihalnih poteh. Nekatera dejstva - zaradi smrčanja trpi... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenproti smrčanju
Tip izdelkanosno pršilo, pršilo, razpršilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.