Astorin Multi Vital H.A. prašek za mačke, 100 g

Astorin Multi Vital H.A. prašek za mačke je vitaminsko mineralna mešanica, ki je namenjena predvsem prehrani mačk, ki jedo le domačo kuhano prehrano. Astorin Multi Vital H.A. prašek za mačke je vitaminsko mineralna mešanica, ki je namenjena predvsem prehrani mačk, ki jedo le domačo kuhano prehrano.
20859 20859

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Astorin Multi Vital H.A. prašek za mačke je vitaminsko mineralna mešanica, ki je namenjena predvsem prehrani mačk, ki jedo le domačo kuhano prehrano.

Kuhana prehrana ne pokrije vseh potreb vašega hišnega ljubljenca, zato je v takih primerih nujno dodajanje Astorin Multi Vital H.A. praška.

Prašek vsebuje

  • mešanico esencialnih vitaminov
  • mešanico nujnih - esencialnih mineralov
  • elemente v sledovih

Vse naštete snovi so v dopolnilu na voljo v ustreznem uravnoteženem razmerju, ki jih vaš maček potrebuje, ob enem pa z rednim dodajanjem prahu redni prehrani priporočene doze posamičnega vitamina ali minerala niso presežene.

Mešanica Astorin Multi Vital H.A. ne vsebuje alergenov, ne povzroča preobčutljivosti, ne vsebuje umetnih arom, stabilizatorjev, kvasa, konzervansov, umetnih bejakovin...

Izdelek je primeren izključno za živali, ki uživajo predvsem prehrano, ki ni narejena za živali ampak je pripralvjena za ljudi. Taka prehrana pogosto ne vsebuje vseh potrebnih mineralov in vitmainskih snovi, ki jih potrebuje vaš maček.

Odmerjanje Astorin Multi Vital H.A. praška

Odmerite po 2,5 grama praška na 5 kilogramov telesne teže mačka - prašek pomešajte med hrano.

Odmerjanje:

1 zajemalka - ustreza 2,5 grama praška

Maksimalni dnevni odmerek praška ustreza 7 gramom, nad to količino so priporočljive doze prekoračene.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Almapharm Almapharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja