AstraVita Flexi Activ + E vitamin, 30 kapsul

<p>AstraVita Flexi Activ + E vitamin je prehransko dopolnilo obogateno z glukozaminom, hondroitinom, hialuronsko kislino ter E vitaminom.</p>

AstraVita Flexi Activ + E vitamin je prehransko dopolnilo obogateno z glukozaminom, hondroitinom, hialuronsko kislino ter E vitaminom.

803758 15426

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

AstraVita Flexi Activ + E vitamin je prehransko dopolnilo obogateno z glukozaminom, hondroitinom, hialuronsko kislino ter E vitaminom.

E vitamin, ki ga prehransko dopolnilo vsebuje deluje predvsem proti oksidativnemu stresu, celice so posledično zaščitene.

Hondroitin je snov, ki jo najdemo v telesu. Nahaja se predsem v sklepih.

Glukozamin je sestavina prehranskega dopolnila. Glukozamin je pomemben fragment in sestavni del hrustančnega tkiva. 

Uporaba AstraVita Flexi Activ + E vitamin dopolnila

Odmerite po 1 do maksimalno 3 kapsule prehranskega dopolnila tekom celotnega dne s kozarcem vode. Tako boste poskbeli, da se prehransko dopolnilo hitro raztopi in celovito deluje ter se hitro absorbira.

Izdelek zaščiti celice hrustančnega tkiva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Šolar naj začne pri enostavnih domačih opravilih, ki niso vezana na velik miselni ali fizični napor. Urjenje potrpežljivosti naj stopnjuje zlagoma. Šele ko zmore obvladati svoja hotenja in si pridobi nekaj delovnih navad, naj se loti učnih zahtev, najprej enostavnih, nato težjih. Ob vseh naštetih dejavnostih šolar potrebuje spodbudo, ne pomoči, saj ga navajajo na samostojnost, ne na odvisnost. Strogost je pri tem preobratu le v škodo, saj je bolj vezana na agresivnost kot na enakovrednost. Spremenjeni pristop naj bi šolar doživljal kot novost, ne kot prisilo, sicer se bo odzval z vedenjsko motnjo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AstraVita AstraVita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov