AstraVita Osteo Superior +, 30 filmskih tablet

AstraVita Osteo Superior + prehransko dopolnilo je namenjeno predvsem nadomeščanju vitalnih snovi, ki so pomembne za čvrste kosti in dobro delovanje mišičnih tkiv. AstraVita Osteo Superior + prehransko dopolnilo je namenjeno predvsem nadomeščanju vitalnih snovi, ki so pomembne za čvrste kosti in dobro delovanje mišičnih tkiv.
21635 21635

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

AstraVita Osteo Superior + prehransko dopolnilo je namenjeno predvsem nadomeščanju vitalnih snovi, ki so pomembne za čvrste kosti in dobro delovanje mišičnih tkiv.

Prehransko dopolnilo tako vsebuje optimalno koncenracijo pomembnega D3 vitamina ter kalcija, ki je pomembna snov za zdrave in čvrste kosti, med drugim pa tudi za ustrezno delovanje mišičevja, predvsem za dlovanje najpomembnejše srčne mišice.

Filmsko obložene tablete, ki vsebujejo optimalno kombinacijo Vitamina D3 in Kalcija, ki sta potrebna za ohranjanje zdravih kosti. Škatlica vsebuje 30 filmsko obloženih tablet ( za 30 dni).

Ena filmsko obložena tableta vsebuje 1500 mg kalcijevega karbonata kar ustreza 600 mg kalcija (75% PDV) in 400 IU vitamina D3 (200% PDV).

*PDV - priporočen dnevni vnos

Sestavine in njihov vpliv v organizmu

Kalcij ima pomembno vlogo pza vzdrževanje čvrstosti kosti, kostnega tkiva. Prav tako je sinergistično pomemben tudi D3 vitamin.

Kalcij je pomemben in prisustvuje k zdravju in izgradnji čvrstih zob. Calcijevi ioni pa so pomembni tudi na mikro nivoju, saj sodelujejo v procesu podvajanja celic.

D3 v kombinaciji s kalcijem ima vlogo pri izgradnji čvrstih zob. Ob enem pripomore k delovanju in optimizaciji imunskega sistema. D3 je vitamin, ki je nujno potreben za prenos kalcijevih ionov, zato posledično vpliva tudi na samo delovanje mišic. Pomanjkanje D3 vitmaina pomeni tudi pomanjkanje kalcijevih ionov in posledično tudi slabše delovanje skeletnih mišic.

D3 pospešuje absorbcijo kalcijevih ionov iz prebavne cevi, med drugim pa je pomemben tudi za absorbcijo fosfatov.

Prednosti Astravita Gluco Optimus kapsul

  • izdelek ne vsebuje alergena laktoza
  • izdelek ne vsebuje alergena gluten
  • ne deluje alergeno
  • ne vsebuje sladkorjev

Odmerjanje prehranskega dodatka

Odmerjanje je primerno predvsem za odrasle. Odmerite po 1 kapsulo na dan.

Prehransko dopolnilo zaužijte do 1 uro po prehranjevanju.

Izdelek ne vsebuje sladkorjev, posledično je primerno za diabetike oziroma obolele za sladkorno boleznijo.

Količinska sestava prehranskega dodatka

1 kapsula vsebuje predvsem:

1500 mg kalcijevega karbonata oziroma 600 mg kalcija (75% PDV)

400 enot D3 vitamina (200% PDV)

*PDV - priporočen dnevni vnos

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AstraVita AstraVita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov