Attiva vitamin C Forte 1000 mg, 60 tablet

Attiva vitamin C Forte 1000 mg je prehransko dopolnilo z VITAMINOM C s podaljšanim sproščanjem in dodanim RIBOVLAFINOM (vitamin B2). Attiva vitamin C Forte 1000 mg je prehransko dopolnilo z VITAMINOM C s podaljšanim sproščanjem in dodanim RIBOVLAFINOM (vitamin B2).
351172 5846

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo z VITAMINOM C s podaljšanim sproščanjem in dodanim RIBOVLAFINOM (vitamin B2).

Prehransko dopolnilo vsebuje vitamin C (askorbinska kislina), ki je vodotopen vitamin in pri človeku izrednega pomena, saj zaščiti celice pred oksidativnim stresom in sodeluje v številnih bioloških procesih.

Attiva C Forte ima formulo podaljšanega sproščanja, pri čemer se učinkovina sprošča z enakomerno hitrostjo daljši čas. Prednost te formule je daljše trajanje učinka, kar hkrati pomeni zmanjšano število dnevnih odmerkov. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Formulaciji je dodan tudi riboflavin, drugače znan kot vitamin B2, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, poleg tega pa ima tudi vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Pomanjkanje vitamina C naredi organizem bolj dovzeten za različne okužbe (zmanjša naravno sposobnost organizma za spopadanje s patogeni). Poleg tega se večkrat pojavi tudi občutek utrujenosti in izčrpanosti, ki ju spremlja tudi nezbranost in bolečine v mišicah. Nezadostna količina vitamina C namreč otežuje počitek zardi česar se hitreje počutimo utrujeni.

Med simptome pomanjkanja vitamina C pa spadajo tudi težave s kostmi in vezivnim tkivom ter težave z dlesnimi.
Izdelek je brez laktoze in glutena, primeren pa je tudi za vegane (ne vsebuje sestavin živalskega izvora).

Navodila za uporabo Attiva vitamin C Forte 

1 tableta na dan, ob kozarcu vode. Pakiranje vsebuje 60 tablet.

Opozorila ob uporabi Attiva vitamin C Forte 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem pri sobni temperaturi, zaščiten pred vlago in svetlobo. Izdelek je primeren za odrasle osebe.

Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Rok uporabnosti se nanaša na pravilno shranjen izdelek v originalni in nepoškodovani embalaži.

Sestavine

Vitamin C (askorbinska kislina), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; akacijeva guma; sredstvo proti sprijemanju magnezijev stearat; riboflavin (vitamin B2), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma life Pharma life
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov