Aubrey Organics After sun losjon za po sončenju, 118 mL

Izdelek vsebuje močne antioksidativne sestavine. Izdelek vsebuje močne antioksidativne sestavine.
507024 16167

Ocene in mnenja

Opis

Aubrey Organics After sun losjon  je namenjen negi po sončenju. Izdelek Aubrey Organics After sun losjon je obogaten z koencimom CoQ10, olje baobaba ter ekstrakt organsko pridobljene grenivke.

Koencim q10 deluje kot močan antioksidant, organski ekstrakt grenivke, ki deluje pretoktivno ter olje baobaba, ki je bogat vir D vitamina.

Izdelek vsebuje močne antioksidativne sestavine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Dobrodošli pri zadnji izbiri prehrane za dolgo življenje: uživanju. Zdi se nekoliko odveč, kajne? V tem poglavju smo že ničkolikokrat omenili okus in večkrat smo poudarili, da naj bo zdrava prehrana slavje, polno ugodja in obredja. Zakaj se torej ponovno vračamo k tem vprašanjem?

Preprosto. Mnogo ljudi ne uživa hrane zaradi užitka ali hranil, ki jih vsebuje. Jedo zato, ker so živčni, zdolgočaseni, razočarani ali zato, ker je pač ura 15.30 inje čas za malico, zato vzamejo čokoladno ploščico. Ali pa jedo zato, ker mislijo, da morajo - mama bi bila užaljena, če si ne bi naložili še ene porcije.

Drugi razlogi, zakaj jemo, so bolj pozitivni, čeprav napačno usmerjeni. S hrano kažemo naklonjenost (»Tako te imam rad, da sem ti prinesel dve škatli čokolade!«), S hrano proslavljamo, s hrano se opravičujemo (»Iskreno mije žal. Prinesel sem ti torto kot dar za pomiritev.«) S hrano razkrivarno svojo dediščino in izročila. V sodobnem svetu je prehranjevanje navada, obred, terapija in sprostitev. Vse to je dobronamerno, toda kakšen je davek za naše zdravje?
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja