x
Vse kategorije
Aubrey Organics After sun losjon za po sončenju, 118 mL
Aubrey Organics After sun losjon za po sončenju, 118 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Aubrey Organics After sun losjon za po sončenju, 118 mL

Proizvajalec: Aubrey organics
Izdelek vsebuje močne antioksidativne sestavine.
Cena: 14,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkalosjon, losjon

Ocene in mnenja

Opis

Aubrey Organics After sun losjon je namenjen negi po sončenju. Izdelek Aubrey Organics After sun losjon je obogaten z koencimom CoQ10, olje baobaba ter ekstrakt organsko pridobljene grenivke.

Koencim q10 deluje kot močan antioksidant, organski ekstrakt grenivke, ki deluje pretoktivno ter olje baobaba, ki je bogat vir D vitamina.

Izdelek vsebuje močne antioksidativne sestavine.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Dobrodošli pri zadnji izbiri prehrane za dolgo življenje: uživanju. Zdi se nekoliko odveč, kajne? V tem poglavju smo že ničkolikokrat omenili okus in večkrat smo poudarili, da naj bo zdrava prehrana slavje, polno ugodja in obredja. Zakaj se torej ponovno vračamo k tem vprašanjem?

Preprosto. Mnogo ljudi ne uživa hrane zaradi užitka ali hranil, ki jih vsebuje. Jedo zato, ker so živčni, zdolgočaseni, razočarani ali zato, ker je pač ura 15.30 inje čas za malico, zato vzamejo čokoladno ploščico. Ali pa jedo zato, ker mislijo, da morajo - mama bi bila užaljena, če si ne bi naložili še ene porcije.

Drugi razlogi, zakaj jemo, so bolj pozitivni, čeprav napačno usmerjeni. S hrano kažemo naklonjenost (»Tako te imam rad, da sem ti prinesel dve škatli čokolade!«), S hrano proslavljamo, s hrano se opravičujemo (»Iskreno mije žal. Prinesel sem ti torto kot dar za pomiritev.«) S hrano razkrivarno svojo dediščino in izročila. V sodobnem svetu je prehranjevanje navada, obred, terapija in sprostitev. Vse to je dobronamerno, toda kakšen je davek za naše zdravje?
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkalosjon, losjon

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.