Aubrey Organics Age-Defying Therapy antioksidantni serum z rakitovcem, 10 mL

Aubrey Organics Age-Defying Therapy antioksidantni serum z rakitovcem je serum namenjen zreli koži obraza. Aubrey Organics Age-Defying Therapy antioksidantni serum z rakitovcem je serum namenjen zreli koži obraza.
16249 16249

Ocene in mnenja

Opis

Aubrey Organics Age-Defying Therapy antioksidantni serum z rakitovcem je serum namenjen zreli koži obraza.

Aubrey Organics Age-Defying Therapy antioksidantni serum  - kako ga uporabiti?

Serum pred uporabo temeljito pretresite, nakar ga nanesite na željene predele vratu in obraza. Za boljši učinek Aubrey Organics Age-Defying Therapy antioksidantnega seruma z rakitovcem nanesite le-tega na suhe predele kože, nato nanesite vlažilno kremo z ekstraktom rakitovca.

Serum je namenjen zaščiti kožnih celic pred prostimi radikali, ki poškodujejo kožne celice. Serum je sestavljen iz olja rakitovca ter oljem jojobe, ki kožo zaščiti ter jo hidrira in zadržuje vlago. Koža je zaščitena pred zunanjimi dejavniki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Sesanje

 Ko sesate, se stegnite naprej in nato nazaj. Pripognite se, da premaknete stvari, in se stegnite, da dosežete kot ali pod kavč. Mislite, da čistite, toda v resnici se raztezate. Imate doma tla s trdimi podlagami? Enake koristi lahko dobite tudi od brisanja z vlažno krpo.

Pomivanje oken

Gibi navzgor in navzdol med pomivanjem oken in stegovanje, ko stojimo na konicah prstov, da bi dosegli višje dele, so odlična vadba za gibljivost.

Kegljanje

Vsakič ko se pripognete in stegnete, da vržete kroglo, raztegnete mišice čez običajni obseg. Izkoristite to tako, da opravite še nekaj dodatnega raztezanja, medtem ko čakate, da vidite, koliko kegljev ste podrli.

Golf
Sklanjanje ob pobiranju žogice, zamahovanje z rokami in obračanje telesa ob udarcu so gibi, ki vam lahko pomagajo ohraniti gibljivost.

Za najboljše zdravje pa morate opraviti tudi vaje za raztezanje. V se glavne sklepe lahko raztegnete z nekaj preprostimi vajami. Če vsak položaj zadržite za ustreznih 30 sekund, to pomeni 5 minut za popolno raztezanje z izjemnimi koristmi. V okviru vaj za dolgo življenje, boste videli, da pozivamo k štirim razteznim vajam na dan, usmerjenim v posamezne dele telesa.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja