Aubrey Organics balzam za plavalce, 325 mL

Balzam je odličen za lase, pogosto izpostavljene soncu, soli, kloru in znoju. Vse to lahko poškoduje lase. Ta balzam ojača lase z naravnimi aminokislinami in jih ščiti pred izsušenostjo, lomljivostjo in izgubo barve. Balzam je odličen za lase, pogosto izpostavljene soncu, soli, kloru in znoju. Vse to lahko poškoduje lase. Ta balzam ojača lase z naravnimi aminokislinami in jih ščiti pred izsušenostjo, lomljivostjo in izgubo barve.
491098 16273

Ocene in mnenja

Opis

Ta balzam ojača lase z naravnimi aminokislinami in jih ščiti pred izsušenostjo, lomljivostjo in izgubo barve. Pomaga razvozljati lase in jim povrne vlago ter jih nahrani. Po uporabi so lasje poživljeni in sijoči:

* Kompleks aminokislin in preslica ojačata in ščitita lase
* B vitamini ojačajo zadrževanje vlage v laseh
* Ekološka aloja in jojobino olje povrneta vlago, data lasem volumen in mehkobo.

Navodilo za uporabo:

nanesite na umite vlažne lase ter pustite delovati 5 – 10 minut. Počesite lase in sperite z vodo.

Sestavine INCI:

Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Hamamelis Virginiana Distiallate, Tocopherol Acetate, Aloe Barbadensis*, Equisetum Hyemale, Glycerin, Tussilago Farfara, Panthenol, Cysteine, Methionine, Padamate O, Simmondsia Chinensis*, Prunus Dulcis, Retinol Palmitate, Daucus Carota Oil, Citrus Grandis, Ascorbic Acid.

*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Usločeni most

Razteza podkolenske kite, zadnjico in meča

Pokleknite na vse štiri z usločen imi stopali. Pritisnite dlani in kolena ob tla in dvignite boke proti stropu (telo naj bo v obratni obliki črne V). Strtico potiskajte proti stropu, medtem ko spustite pete na tla, kolikor daleč morete.

Flamingo

Razteza štiriglave mišice in boke

Stojte (z desno roko se oprite na steno za oporo, če potrebujete) in pokrčite levo nogo za seboj. Z levo roko se primite za levo nart. Hrbet naj bo vzravnan. Počasi potisnite peto proti zadnjici, dokler ne začutite napetosti v štiriglavi mišici (na sprednji strani stegna). Imejte boke in kolena poravnana in potisnite medenica rahlo naprej, da poglobite raztezanje. Zadržite, nato zamenjajte strani.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja