Aubrey Organics EveryDay Basics čistilni gel za normalno do mastno kožo, 100 mL

Aubrey Organics EveryDay Basics čistilna krema je namenjena celoviti negi normalne do mastne kože. Aubrey Organics EveryDay Basics čistilna krema je namenjena celoviti negi normalne do mastne kože.
16199 16199

Ocene in mnenja

Opis

Aubrey Organics EveryDay Basics čistilni gel je namenjen celoviti negi normalne do mastne kože.

Aubrey Organics EveryDay Basics čistilni gel deluje čistilno na predele obraza, kamor kremo nanesemo. Ob enem ima poleg čistilnega učinka tudi učinek vlaženja, saj kožo globinsko navlaži in prepreči prekomerno izsušitev kožne povrhnice.

Sestavine Aubrey Organics EveryDay Basics čistilnega gela

olje evkaliptusa, kafre in mentola so prav tako pridobljeni na ekološki način; delujejo osvežilno in tonizirajo kožo,
kvinojini proteini uravnavajo izločanje sebuma in uravnajo količino maščob, ki jih koža izloča ter spodbujajo lepoto kože.

Navodilo za uporabo Aubrey Organics EveryDay Basics čistilnega gela

Pred nanosom Aubrey gela le-tega dodobra pretresite.

Aubrey gel nanesite s prsti na predhodno navlaženo in očiščeno kožo obraza. Po nanosu kreme le-to nežno izmijte s površine kože, dobro oplaknite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Poleti 1966 je pet zdravih 20-letnih moških odšlo za tri tedne v posteljo. Niso bili utrujeni. Sodelovali so v študiji, ki je postala znana kot Dallaška študija počivanja v postelji in treninga. Bila je mejnik v preučevanju učinkov telesne vadbe (in njenega pomanjkanja) na naše telo.

Po treh tednih popolne nedejavnosti so mladeniči morali uporabljati invalidske vozičke, da so prišli do kopalnice. Njihove mišične funkcije so se tako poslabšale, da so komaj stali. Raziskovalci so pozneje zapisali: »Ti trije tedni počivanja v postelji so imeli na njihovo aerobno telesno kondicijo močnejši učinek kot 30 let staranja.«

Potem so sodelujoči v študiji opravili osemtedenski trening intenzivne vadbe, ki je vključeval vaje na tekal ni stezi in tek na velike razdalje. Rezultati: povsem so odpravili škodo zaradi počivanja in dokazali neverjetno moč telesne dejavnosti.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja