Aubrey Organics GPB Balzam, 325 mL

GPB balzam na proteinski osnovi je bogat s hranili in povrne vlago in energijo v vaše lase, ojača lasna vlakna in odpravi poškodbe. GPB balzam na proteinski osnovi je bogat s hranili in povrne vlago in energijo v vaše lase, ojača lasna vlakna in odpravi poškodbe.
458538 16169

Ocene in mnenja

Opis

GPB balzam na proteinski osnovi je:
- Aubreyev najbolje prodajan izdelek,
- bogat s hranili in povrne vlago in energijo v vaše lase,
- ojača lasna vlakna in odpravi poškodbe.

*ekološka (organska) aloe vera vrača vlago v lase
*kompleks aminokislin in ekstrakt preslice vzpostavi ravnovesje ter ojača lase in lasišče
*vsebuje glikoproteine in lactalbumin (mlečni protein), ki mehčajo lasna vlakna ter ojačajo poškodovane predele

NAVODILO ZA UPORABO:

Lase umijte z GPB šamponom, potem pa  temeljito nanesite balzam na mokre lase ter pustite, da deluje 10-15 minut. Izperite z mlačno vodo. Pri osebah s suhimi lasmi se priporoča vtreti balzam na suhe lase za 30 min.

SESTAVINE:

Kremna baza iz kokosovih maščobnih kislin, Aloe Vera*, olje iz pšeničnih klic, Lactalbumin (mlečni protein), rožmarinovo olje*, olje žajblja*, ekstrakt preslice, ekstrakt navadnega lapuha, ekstrakt koprive, aminokislinski kompleks (Cisteine, Methionine), glikoprotein (iz lupin ostrig), balzamovo olje, Aubreyev konzervans (ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E).

* Iz certificirane ekološke pridelave.

INCI:

Water,Cetyl Alcohol,Aloe Barbadensis Leaf*,Glyceryl Linolenate,Glyceryl Linoleate,Triticum Vulgare (wheat) Germ Oil, Glycerin, Glycine Soya,Cysteine,Methionine,Lactis Proteinum, Rosemarinus Officinalis*,Salvia officinalis (Sage) Leaf extract*, Hamamelis Virginiana,Tussilago Farfara (Coltsfoot) Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle),Equisetum Arvanse extract, Glycoprotein, Myroxylon Balsamum,Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract,Tocopherol Acetate,Ascorbic acid,Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract.

* Iz certificirane ekološke pridelave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

V vsakem od nas so globoko zakoreninjeni navade in predsodki glede hrane. Zato na novo razmislite o vlogi hrane v svojem vsakodnevnem življenju. Ali jeste samo iz navade? Vam hrana pomeni tolažbo za negotovost ali razočaranja? Kolikokrat na dan nezavedno požirate hrano, ne da bi sploh zaznali njen okus?

Bodite pozoren jedec. Ne bodite pozorni le na pravo hrano, temveč tudi na prave razloge za uživanje hrane - za pridobivanje hranilnih snovi, za zdravje, za druženje in seveda za užitek. Vrečka čipsa se morda sliši kot pravo zdravilo za težak dan, toda priporočamo vam raje nekaj objemov ali sprehod - ki pa naj jim sledi zdrav, umirjen obrok z nekom, ki ga imate radi.

Osebno ali kot skupina se zahvalite za dejstvo, da ste tu in lahko uživate v družbi ali v hrani. Ni treba da molite, če vam je to neprijetno. Zamislite si svoj obred. To je lahko zdravica ali pa, da vse pozdravite ali trenutek tišine, ko se lahko morda celo primete za roke. Kar koli vam ustreza, bo najboljša izbira.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja