Aubrey Organics Honeysucle vlažilni balzam za lase s kovačnikom, 325 mL

Aubrey Organics Honeysucle vlažilni balzam za lase s kovačnikom je sladkega prijetnega vonja, namenjen razvajanju vaših las in lasišča. Aubrey Organics Honeysucle vlažilni balzam za lase s kovačnikom je sladkega prijetnega vonja, namenjen razvajanju vaših las in lasišča.
16248 16248

Ocene in mnenja

Opis

Aubrey Organics Honeysucle vlažilni balzam za lase s kovačnikom je sladkega prijetnega vonja, namenjen razvajanju vaših las in lasišča.

Aubrey Organics Honeysucle vlažilni balzam  naredi vaše lase zopet živahne, lepe in privlačne ter polne sijaja in mehke na dotik. Z uporabo balzama lasem dodamo prepotrebno vodo in jih s tem tudi okrepimo.

Poleg učinka hidracije las, te nahranimo z zeliščnimi učinkovinami, ki lase okrepijo ter razvozlajo. Lasje so zopet mehki in voljni.

Aubrey Organics Honeysucle vlažilni balzam vsebuje

karitejevo maslo in olje Rosa Moskueta - delujeta globinsko in ščitita ter mehčata teksturo las
aloe vera nadomesti izgubljeno vlago
olje kovačnika doda mehek cvetlični vonj

Navodilo za uporabo Aubrey Organics Honeysucle vlažilnega balzama

Pred uporabo balzam dodobra pretresite, da se vse učinkovine dodobra premešajo.

Lasje sprva umijte s Aubrey Organics Honeysucle šamponom, na roke nanesite balzam in ga vtrite v vlažne lase in lasišče.

Aubrey balzam pustite, da deluje nekaj minut, nakar lasišče tudi temeljito izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Utežne ročke

Strokovnjaki za vadbo pravijo, da so »utežne ročke pametne«. To je zato, ker se z njimi težko preveč ženemo in torej preprečujejo poškodbe. So tudi praktične. Uporabite jih lahko kadar koli in skoraj kjer koli. Ko postanete močnejši, povečate težo uteži preprosto tako, da izberete težje ročke. Lahko celo kupite take, ki omogočajo spremembo teže s pritiskom na gumb, vendar zaradi vzdržljivosti izberite utežne ročke z eno samo težo. Priljubljene so šestkotne ročke, ki se ne zakotalijo, ko jih položimo na tla. Ce bi radi vzeli svoje uteži na pot, poiščite votle ročke, ki jih za vadbo napolnite z vodo.

Napihljiva vadbena žoga. Te vadbene žoge so odlične za krepitev osnovnih mišic in izboljšanje ravnotežja. Že če samo sedite na njej za računalnikom, vam lahko prinese koristi. Velikost je pri žogah pomembna. Kupite dovolj veliko, da boste imeli stopala vodoravno na tleh, ko se usedete nanjo. Če ste visoki manj kot 162 cm, poskusite 55-centimetrsko žogo. Če ste visoki več kot 175 cm, izberite 75-centimetrsko žogo.

Za vse druge bo ustrezna 65-centimetrska žoga. In ne napihnite je povsem. Če se malo vda, pomaga pri stabilnosti.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja