Aubrey Organics Kamilica Luxurious balzam, 325 mL

Povrne vlago in vzpostavi naravno ravnovesje, ne da bi obtežil lase. Poudari naravno barvo in doda polnost lasem s kamilico in vitamini B skupine. Povrne vlago in vzpostavi naravno ravnovesje, ne da bi obtežil lase. Poudari naravno barvo in doda polnost lasem s kamilico in vitamini B skupine.
16171 16171

Ocene in mnenja

Opis

Aubrey Organics Kamilica Luxurious balzam poudari naravno barvo in doda polnost lasem s kamilico in vitamini B skupine.

NAČIN UPORABE:

lase umijte z naravnim šamponom, nato pa temeljito nanesite balzam na mokre lase ter pustite, da deluje 10-15 minut, nato izperite lase.

Pri osebah s suhimi lasmi se priporoča vtreti balzam na suhe lase za 30 min. Nato izprati ter lase normalno oprati z šamponom.

SESTAVINE(INCI):

Aqua, cetyl alcohol (coconut fatty alcohol), Aloe barbadensis leaf juice*, natural grain alcohol, Triticum vulgare germ oil, panthenol (vitamin B-5), glycerin, Chamomilla recutita extract, Foeniculum vulgare fruit extract,Humulus lupulus extract, Melissa officinalis leaf extract, Viscum album fruit extract, Achillea millefolium extract, Brassica campestris oil, Aleurites fordi oil, Citrus grandis seed extract,Glycine soja oil, Daucus carota sativa root extract, beta-carotene, tocopheryl acetate (vitamin E), Hamamelis virginiana extract, ascorbic acid (vitamin C).      
 
*Iz kontrolirane ekološke pridelave

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pomislite na tradicionalni japonski čajni obred, pri katerem sodelujejo prav vsa čutila. Poslušate in opazujete, kako se čaj zliva, občutite vročo skodelico v dlani, vohate in okušate čaj. Da bi zbrali svoje misli in vse skupaj še bolj upočasnili, prinašajte na mizo jed za jedjo in pustite vmes čas za sprostitev in pogovor.

Če uživate krajevna sezonska živila, ima obrok še globlji pomen in poveže vaš krožnik s krajem, kjer živite. Pojdite na tržnico in izberite sezonsko zelenjavo ali meso. Ko jedi pripravljate in jih uživate, pomislite, kako je hrana rasla pod istim soncem in dežjem, ki ste ju vi doživljali v zadnjih nekaj mesecih.

Strokovnjaki ocenjujejo, da je 75 odstotkov prenajedanja posledica čustev. Ali jeste, ko ste jezni, zdolgočaseni, osamljeni, na zabavi, ko se počutite živčne? Bodite pozorni na situacije, ki vas lahko spodbudijo, da seže te po dodatni porciji ali prigrizku. Prepoznavanje svojih sprožilcev prenajedanja je prvi korak k reševanju čustvenih prehranskih težav.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja