x
Vse kategorije

Aubrey Organics naravna barva za lase in problem sivih las!

torek, 31 januar 2012
Vprašanje:

Imam zelo občutljivo lasišče in po konvencionalnih barvah me peče lasišče. Ali ta barva res prekrije sive lase - imam jih več kot 20%? Ali lasje po tej barvi še bolj temnijo (moja naravna barva las je srednje do temno rjava). Ali se nanos lahko uporabi za 2x? Ponavadi mi barve za domače barvanje ostanejo, saj barvam le narastek. Hvala za odgovore in lep pozdrav, Mojca

Odgovor

Pozdravljeni!

Barva za lase je dobro prekrivna tudi na sivih laseh. V kolikor jih je več kot 20%, pustimo barvno mešanico na laseh najdaljši priporočeni čas (v navodilih), vodo pa lahko za intenzivnejši učinek nadomestimo s sveže kuhano kavo.

V paketu so mlete rastline v prahu, tako da lahko uporabite le del vsebine, ki jo pred uporabo zmešate z vodo po navodilih, preostanek suhe barve pa lahko dobro zaprete in shranite. Če vam ostane že pripravljena barvna mešanica po nanosu, pa ni več uporabna za naslednjič in jo je potrebno zavreči.

Barva ne vsebuje nobenih kemičnih dražečih sestavin, pravzaprav rastline dodatno negujejo lasišče.

Končni odtenek pri tej barvi je precej temen, je pa odvisen od tipa las in tega, kako so bili predhodno tretirani. Na predhodno barvanih laseh pride drugačen odtenek kot na naravnih, pa tudi od tega je odvisno, kakšne sestavine je imela vaša prejšnja barva.

Vsekakor priporočamo pred prvim barvanjem celotne glave preizkus barve na enem širšem pramenu las, da vidite, kakšen odtenek boste dobili.

V škatli z barvo se nahajajo obsežna navodila, ki jih je potrebno v celoti prebrati pred prvo uporabo, saj vsebujejo pomembne ter koristne informacije in napotke.

Imejte še naprej lep, zdrav in predvsem naraven dan!

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.