Aubrey Organics Ognjičevi cvetovi dezodorant, 118 mL

Komforten in higieničen razpršilec, bori se proti neprijetnemu vonju z antioksidantom vitaminom E. Vsebuje kalamin za preprečevanje draženja in olje ognjičevih cvetov. Komforten in higieničen razpršilec, bori se proti neprijetnemu vonju z antioksidantom vitaminom E. Vsebuje kalamin za preprečevanje draženja in olje ognjičevih cvetov.
908878 16241

Ocene in mnenja

Opis

Komforten in higieničen razpršilec, bori se proti neprijetnemu vonju z antioksidantom vitaminom E.

NAVODILO ZA UPORABO:

napršite se z razdalje 15 cm na čisto kožo pod pazduhami, po potrebi večkrat dnevno.

SESTAVINE:

deionizirana voda, naravni alkohol iz zrnja, rastlinski glicerin, ognjičevo olje, d-alpha tocopherol (vitamin E), kamilično olje, ekstrakt arnike, rožna voda, kalamin v prahu ter kompleks olj sandalovine, pačulija, jasmina, rdečega bora, vanilije, virginskega brina in vrtnic.

INCI:

 Aqua,Natural Grain Alcohol,Glycerin,Calendula officinalis oil,Tocopherol,Chamomilla recutita oil,Arnica montana extract,Rosa centifolia water,Calamine,Santalum Album oil,Pogestemon cablin oil,Jasminum officinale oil,Abies alba oil,Vanilla planifolia oil,Cedrus atlantica oil,Rosa centifolia oil

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Dogovorite se za popoln  telesni pregled pri vašem zdravniku, vključno s krvnimi preiskavami, zlasti krvnih lipidov in glukoze. Ce je mogoče, opravite stopnjevani vadbeni test na tekaini stezi, da ocenite svoj kardiovaskularni odziv na fizični stres.

Ko boste dobili dovoljenje za treniranje, preverite morebitne kostnomišične težave, ki bi lahko pomenile resn,o oviro za trening. Nekdanji nogometaši imajo pogosto kronične bolečine v kolenih. Kroničnim bolečinam v mišicah ali sklepih se morate posvetiti pred začetkom treniranja in se težave lotiti pri korenu. Ne prikrivajte je z zdravili!

Če imate kronične bolečine ali nepozdravljene poškodbe, ki bi lahko vplivale na vadbo, vam priporočam fizioterapevta, ki vas bo pregledal in vam svetoval korektivne vaje.

Če so vaši vzorci uživanja hrane in pijače popolna katastrofa, se dogovorite za nekaj obiskov pri poklicnem dietetiku ali se vpišite v tečaj hujšanja.

Izogibajte se shujševalnim programom, ki obljubljajo hitro zmanjšanje telesne teže.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja