Aubrey Organics Revitalizing Therapy krema za suho kožo, 50 mL

Aubrey Organics Revitalizing Therapy krema za suho kožo je učinkovit tretma, ki vsebuje naravno šipkovo olje, obogateno z vitaminom C. Aubrey Organics Revitalizing Therapy krema za suho kožo je učinkovit tretma, ki vsebuje naravno šipkovo olje, obogateno z vitaminom C.
544311 16178

Ocene in mnenja

Opis

Aubrey Organics Revitalizing Therapy krema za suho kožo je učinkovit tretma, ki vsebuje naravno šipkovo olje, obogateno z vitaminom C.

Izdelek Aubrey krema je ekološko certificirana, kar pomeni, da je narejena izključno iz ekološko pridobljenih sestavin.

Aubrey Organics Revitalizing Therapy krema za suho kožo velja za eno najbolje prodajanih in priljubljenih krem v novi preobleki.

Krema imarahlo teksturo, po nanosu kreme pa je koža globinsko navlažena ter nahranjena. Koža je učvrščena, povrnjen ji je mladosten videz in lep izgled.

Aubrey Organics Revitalizing Therapy krema vsebuje

šipkovo olje je pridobljeno na ekološki način, poživlja kožo ter izboljša njeno teksturo in izgled.

aminokisline karnozina, vitamina E in osat
delujejo na razvoj gubic (to je klinično dokazano) in večjih starostnih gub. Gubice vidno izginejo in sicer se izgled izboljša po vsaj 28 dnevni uporabi do dva krat dnevno (vsaj 24 % izboljšanje izraženih gubic in gub).

ekstrakt rjavih alg kožo pomladi ter jo napne, da je njen izgled zopet mladosten

Navodilo za uporabo Aubrey Organics Revitalizing Therapy krema za suho kožo

Aubrey kremo za suho kožo nanesite na predhodno temeljito očiščeno in s tonikom navlaženo kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Stresajte manj soli v kuhinji - in za mizo v receptih uporabljajte grobo sol, ki se v merilni posodici ne stisne tako tesno. V solnico pa stresite lahko sol ali nadomestek za sol. Pazite pa, da je

ne boste uporabljali več kot navadno. Nekateri nadomestki vseeno vsebujejo sol, in če jih boste uporabljali več, boste samo znova dvignili raven soli.

Transmaščobe se v naravi ne pojavljajo. Izumili so jih v laboratoriju kot zdravo alternativo nasičenim maščobam, ki mašijo arterije. Toda v klasičnem primeru poblaznele potrošniške znanosti zdaj transmaščobe po ocenah povzročijo 50.000 smrti na leto, ker spodbujajo bolezni srca, raka, demenco in sladkorno bolezen. Dietetiki so jih poimenovali »najslabša vrsta maščob«, ker so še slabše od nasičenih maščob v maslu, zrezkih s slanino in sladoledu, ki mašijo arterije.

Obe vrsti zvišujeta raven LDL-holesterola, ki ogroža srce. Toda transmaščobe zvišujejo tudi nevarne krvne kemikalije, kot so trigliceridi in lipoprotein (A), zavirajo raven »dobrega« HDL-holesterola in celo povzročajo, da postanejo celice odpornejše na inzulin - kar je korak k diabetesu. Podžigajo tudi vnetje nizke ravni - kronični »preplah« imunskega sistema, ki ga povezujejo z boleznimi srca, možgansko kapjo, rakom in diabetesom.

Na žalost je trajalo kar nekaj časa, preden so znanstveniki odkrili škodo, ki jo povzročajo transmaščobe. Medtem so proizvajalci hrane transmaščobe že uvrstili med ključne sestavine svojih izdelkov. Danes so transmaščobe v najmanj 42.000 prehranskih izdelkih. Ohranjajo margarino čvrsto pri sobni temperaturi, pakirano pecivo vlažno ter piškote in čips hrustljave. Toda naraščajoči dokazi raziskav potrjujejo, da so transmaščobe roparji zdravja - v odziv na to je na voljo čedalje več predelanih živil brez transmaščob. (Vendar skrbno prebirajte etikete. Ker morajo zdaj proizvajalci živil navesti transmaščobe na etiketah, so nekateri začeli uporabljati palmovo ali kokosovo olje z veliko nasičenimi maščobami. Tudi to ni zdravo.)
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja