Aubrey Organics Spice Island tonik po britju, 118 mL

Uporabite po britju ali kadarkoli želite poživiti svojo kožo. Ta je po uporabi gladka, sveža in čudovito diši. Uporabite po britju ali kadarkoli želite poživiti svojo kožo. Ta je po uporabi gladka, sveža in čudovito diši.
16245 16245

Ocene in mnenja

Opis

Uporabite po britju ali kadarkoli želite poživiti svojo kožo.

NAVODILO ZA UPORABO:

uporabite po britju.

SESTAVINE:

Natural Grain Alcohol, Aqua, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Pimenta Racemosa (Bay) Leaf Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Piper Nigrum (Black Pepper) Oil, Myristica Fragrans (Nutmeg) Oil, Vetiveria Zizanioides (Vetiver) Oil, Panax Ginseng (Ginseng) Extract.

*Iz kontrolirane ekološke pridelave

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Študije so pokazale, da lahko pri hoji s palicami porabimo do 50 odstotkov več kalorij kot pri navadni nagli hoji. Obenem pa razgibavamo 90 odstotkov vseh mišic v telesu, ker moramo za zapičevanje palic in odrivanje uporabljati trebušne mišice in mišice zgornjega dela telesa. Dodatna korist za ljudi z bolečimi koleni ali kolki je v tem, da se del sile pri hoji prenese na palice, namesto na sklepe.

Palice prodajajo v večini športnih trgovin in stanejo okoli 50 evov.

Vključite čas za regeneracijo. Vedno si pustite prost dan med dejavnostmi za moč, da svojim mišicam omogoči te, da se okrepijo in obnovijo. Prav to obdobje regeneracije vodi k močnejšim mišicam.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aubrey organics Aubrey organics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja