Australian Gold Botanical neprekinjen sprej za sončenje z ZF 15, 177 mL

Australian Gold Botanical neprekinjen sprej za sončenje je sedaj na voljo v novi botanični liniji, ki dobro zaščiti pred delovanjem UVA in UVB žarkov. Australian Gold Botanical neprekinjen sprej za sončenje je sedaj na voljo v novi botanični liniji, ki dobro zaščiti pred delovanjem UVA in UVB žarkov.
11195 11195

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Botanical neprekinjen sprej za sončenje je sedaj na voljo v novi botanični liniji, ki dobro zaščiti pred delovanjem UVA in UVB žarkov.

Prednosti Australian Gold Botanical neprekinjenega spreja

- po nanosu je koža povsem normalna, nelepljiva

- naravna sestava spreja, učinkovita UVA in UVB zaščita

- zaščita pred širokim spektrom žarkov, učinkovita zaščita pred staranjem in poškodbo kože

Sestavine spreja Australian Gold Botanical

Glicerin - je pogosta kompoenta, ki se dodaja v kozmetični proizvod z namenom intenzivnega vlaženja ter zmanjšanja morebitnih iritacij.

Kakadu Plum - je avstralsko sadje, ki vsebuje visoko vsebnost akosrbinske kisline ter je zato posledično odličen antioksidant, za katerega je znano, da ublaži škodo, ki jo povzročajo prosti radikali, nastali zaradi izpostavljenosti soncu.

Evkaliptus - ima izrazito pomirjajočo vlogo,telo oskrbuje s kisikom ter jo ohladi

Rdeče alge in vitamin E - oba imata antioksidativen vpliv, saj kožo intenzivno zaščitita pred prostimi radikali.KOža je prav na račun vitamina E intenzivno omehčana, regenerirana ter zdravega videza.

Vonj Citrus Oasis. Ne vsebujejo oxybenzona, parabenov, phtalatov, paba, BPA, CFC, petrolantuma, SLS (sulfatov, barvil in olj).

Australian Gold botanična linija

Botanična linija je nova linija Australian Gold proizvodov. Sem spadajo predvsem sončne kreme z mineralnimi filtri, ki koži ne škodijo ter jo maksimaln zaščitijo. Kreme so vodoodporne, bogate z antioksidanti, ne vsebujejo dišav, ki bi povzročale alergije. KOža jih normalno sprejema.

Pogoste sestavine te linije:

Mineralne komponente: le te so titanov ter cinkov dioksid, ki absorbirata večino UV žarčenja, ki je z kožne celice toksično.

Evkaliptus: ima izrazito pomirjajočo vlogo, telo oskrbuje s kisikom ter jo ohladi. Ima pomirjajočo vlogo, kožo neguje ter jo oskrbi s kisikom.

Vonjave oaze citrusov: sadje in prijeten vonj citrusov in drugega sadja iz tropov so kakor nalašč, da pričarajo prijetno vzdušje ter zavajajočo aromatično zmes.

Izdelki iz botanične linije ne vsebujejo snovi kot so: oxybenzona, parabenov, phtalatov, PABA, BPA, CFC, petrolantuma, SLS (sulfatov, barvil in olj).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Samohipnoza
Tehnika ogrevanja prstov z močjo duha trajno pomaga številnim ljudem, ki bolehajo za kroničnimi migrenami. Pri tehniki, ki je oblika samohipnoze, gre za ogrevanje prsrov na 35,6 °C z golo voljo in osredoročanjem duha. To ni lahko, je pa mogoče - in menda je učinkoviro pri 85 odstotkih ljudi.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Australian Gold Australian Gold
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov