x
Vse kategorije
Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer, 250 mL
Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer, 250 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer, 250 mL

Proizvajalec: Australian Gold
Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer je prvi samoporjavitveni losjon, ki se lahko uporablja za namene porjavitve na soncu ali brez.
Brezplačna poštnina!
Cena: 61,73 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakagold
Tip izdelkabronzer

Ocene in mnenja

Opis

Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer je prvi samoporjavitveni losjon, ki se lahko uporablja za namene porjavitve na soncu ali brez sončnega obsevanja.

Australian Gold Duplicity bronzer tako vsebuje le kvalitetne in vrhunske sestavine, ki se vpijejo globoko v kožo ter jo porjavijo. Tako lahko losjon uporabite pred samim kopanjem ali drugon npr. na kolesarksem izletu.

Po nanosu bo vaša koža porjavela tekom celotnega dne.

ElimiScent je tehnologija izdelave kozmetičnega izdelka, ki pripomore k naravni samoporjavitvi, ob enem pa postopek izdelave omogoči tudi to, da se ob nanosu losjona ne sproščajo neprijetne dišave. Losjon vsebuje tudi ekstrakt kamilice ali alantoin, ki pripomore k hranjenju kože ter prijetni naravni samoporjavitvi.

Australian Gold Duplicity Dual-Use Sunless bronzer vsebuje

Aloe vero, naravno sončnično olje, olivno olje ter druge naravne kožne balzame;

Priloge

Ali ste vedeli

Prebava in presnova

Nemški anatom Leopold Auerbach je leta 1862 odkril nekaj presenetljivega: v dveh snopih mišic v koščku črevesne stene je pod mikroskopom odkril nežen živčni pletež. S tem je bila predstava o prebavnem traktu kot ceveh s preprostimi refleksi ovržena. Toda daljnosežne posledice Auerbachovega odkritja so se pokazale šele veliko pozneje. Ameriški internist Thomas Almy je konec 40. let 20. stoletja hotel vedeti, kako je z neugodnim občutkom v želodcu po tem, ko izvemo slabo novico? Zakaj gre marsikdo pred testi še hitro na stranišče? ln zakaj sproži strah bolečine v trebuhu? V drastičnem preizkusu je Almy s testiranci vodil neprijetne pogovore ter jih ščipal in pikal. Medtem pa je s togo cevjo pogledal v njihovo notranjost in opazoval debelo črevo. Brez dvoma se je gibanje črevesa pri testirancih pospešilo ali upočasnilo glede na različne situacije. Od takrat so v številnih raziskavah potrdili, da čustva vplivajo na prebavni trakt, da pripravi psiha na eni strani mišičevje želodčne in črevesne stene, da se to hitreje ali počasneje krči, s tem pa pospeši ali zavre prebavno pot. Na drugi strani pa se odzove tudi sluznica, ki pokriva prebavni trakt, saj želodec v stanju jeze proizvaja več kisline. V stanju prestrašenosti pa želodčna sluznica pobledi, izločanje kisline se zmanjša in posledično nastopi slabost.

Očitno občasno ne občuti metuljčkov v trebuhu samo človek; ko se lama počuti ogroženo, začne bruhati. In kdor je bral Konrada Lorenza, ve, da mora nositi rokavice, ko jemlje majhne ptičke iz gnezda, saj se zaradi strahu lahko perjad »olajša«.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakagold
Tip izdelkabronzer

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.