Avene Antirougeurs koncentrat, 30 mL

<p>Pomirja razdraženo kožo ter odpravlja kronično rdečico.

Pomirja razdraženo kožo ter odpravlja kronično rdečico.

803324 17806

Ocene in mnenja

Opis

Pomirja razdraženo kožo ter odpravlja kronično rdečico:

- zaščiti kožo pred zunanjimi vplivi.

Antirouguers koncentrat obravnava vse oblike draženja kože in prinaša takojšen občutek pomiritve. Visoka koncentracija izvlečka Ruscus ter bogata koncentracija saponinov daje videz rdečične kože in pomaga pri regeneraciji. Dodana je tudi Avene termalna voda, ki pomirja in odpravlja draženje.

Ta koncentrirana formula je idealna za tiste, ki trpijo zaradi kronične nagnjenosti k rdečici.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Rdečica - rozacea!

Pozor: posebna ponudba izdelkov Avene antirougeurs od 06.03.2013 pa vse do 20.03.2013, ki zajema 5 % popust na spodaj naštete Avene izdelke! Koda popusta, s pomočjo katere lahko izkoristite v tem obdobju...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ne zapravljajte več časa za stvari, ki vas ne zanimajo, na primer za gospodinjenje. V vaši notranjosti se skriva enak potencial kot v mladosti, le da ste ga zdaj sposobni tudi bolje izkoristiti. Naredite seznam stvari, ki jih »morate- storiti do konca življenja, stvari, ki jih nikoli prej niste poskusili.

Nekatere ženske po številnih letih opravijo z življenjskim slogom v vlogi žene, matere in osebe, ki skrbi za družino, saj želijo ugoditi poslovni žilici in se uveljaviti zase, na primer z gostiščem, trgovino ali pa kakšnim manjšim poslom. Morda se še spomnite, kako je vaša mama v svojih petdesetih trdila, da je stara.

Če boste v 85. letu še vedno živi, tako kot moja mama, boste morali priznati, da je 35 let predolgo obdobje, da bi bili ves čas stari in neaktivni.

Sami sebi dolgujete, da čim bolj izkoristite vsak mesec, leto in desetletje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja