Avene Cicalfate+ obnavljajoča zaščitna krema, 15 mL

Avène Cicalfate+ obnavljajoča zaščitna krema ublaži neprijeten občutek na razdraženi koži in je primerna za uporabo pri celotni družini. Avène Cicalfate+ obnavljajoča zaščitna krema ublaži neprijeten občutek na razdraženi koži in je primerna za uporabo pri celotni družini.
33072 33072

Ocene in mnenja

Opis

Avène Cicalfate+ obnavljajoča zaščitna krema ublaži neprijeten občutek na razdraženi koži in je primerna za uporabo pri celotni družini.

Prednosti in lastnosti obnavljajoče zaščitne kreme

  • primerno za vse kožne tipe
  • tudi za občutljivo kožo
  • primerno tudi za dojenčke in otroke
  • nekomedogeno
  • brez dodanih dišav
  • ne vsebuje alkohola in parabena

Delovanje Avène Cicalfate obnavljajoče zaščitne kreme

Obnavljajoča zaščitna krema Avène Cicalfate+ ima izredno bogato teksturo, ki zagotavlja regenerativno delovanje. Uporabljajo jo lahko prav vsi, od dojenčkov, otrok do starejših. Primerna je za vse kožne tipe, učinkuje pa na občutljive in razdražene predele.

V trenutku po nanosu Avène Cicalfate+ obnavljajoče zaščitne kreme, boste začutili prijetno blagodejen občutek. Če se pogosto srečujete z iritacijami različnih izvorov, izberite obnavljajočo zaščitno kremo. Avène Cicalfate+. Lajšanje iritacije je zagotovljeno ne glede na to zakaj je prišlo do razdražene kože. Pogosto se zgodi zaradi negativnih vplivov vremenskih stanj ali površinske poškodbe kože ali mogoče kot posledica površinskih dermatoloških posegov.

Nad razdraženo kožo se poda patentirana sestavina [C⁺ - Restore]™*. S to patentirano sestavino obnavljajoča zaščitna krema deluje izredno regenerativno na povrhnjico kože. Krema je obogatena še z bakrovim sulfatom ter cinkovim sulfatom, ki prispevata k obrambi kože pred negativnimi vplivi okolja. Izredno pomembna sestavina zaščitne kreme Avène Cicalfate+  je termalna izvirska voda Avène. Ta voda ima izjemno blagodejno pomiritveno moč nad razdraženo kožo in deloma deluje tudi proti draženju. Klinično je dokazano, s 150 študijami, da ta voda kožo ob nanos pomiri ter mehča.

Ob nanosu kreme se na koži ohrani optimalna hidracija, saj je to pogoj za uspešno obnavljanje kože. Kremo lahko uporabite kot pomoč pri različnih težavah s kožo. Skupaj z zgoraj naštetimi negativnimi vremenskimi vplivi, pred katerimi krema Avène Cicalfate+ uspešno zaščiti kožo, krema nudi tudi širšo uporabo. Primerna je tudi za nanos na kožo ob različnih kožnih poškodbah (praske, ureznine, …). Odlično regenerira kožo tudi po prekomernem sončenju.

Uporaba obnavljajoče zaščitne kreme

Za doseganje optimalnih učinkov, Avène Cicalfate + nanesite dvakrat na dan na želene predele. Pred nanosom dobro očistite kožo in jo temeljito osušite z brisačo. Ob nanašanju se izognite stiku z očmi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja