Avene Cleanance brezbarvni korekcijski svinčnik, 250 mg

Moderen in učinkovit sistem v obliki svinčnika, ki omogoča nanos kjerkoli in kadarkoli. Moderen in učinkovit sistem v obliki svinčnika, ki omogoča nanos kjerkoli in kadarkoli.
12809 12809

Ocene in mnenja

Opis

 
Cleanance brezbarvni korekcijski svinčnik
 
Cleanance tretma za lokalne nepravilnosti na koži ponuja enostavno, praktično, prenosljivo nego, ki je hitro učinkovita ter za seboj pušča matiran in čist videz.
 
Moderen in učinkovit sistem v obliki svinčnika, ki omogoča nanos kjerkoli in kadarkoli. Zmanjšuje nepravilnosti na mastni koži in izboljšuje njihovo pojavljanje.
 
MAtira, absorbira in regulira odvečni sebum, čisti globinsko, pomirja in suši ter spodbuja odpravljanje nepravilnosti na koži.
 
Hipoalergen in nekomedogen izdelek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Upravičevanje kot protiudarec

Moški doživljajo zakonske konflikte intenzivneje in bolj ogrožajoče kot ženske. To pomeni, da manj radi načenjajo delikatne teme kot ženske, kadar pa jih že načnejo, se raje izmikajo in pobegnejo za zid. S tem je vnaprej programiran usoden začaran krog. Vsak konflikt, ki ostaja nerešen, vodi k temu, da frustracija še naprej narašča, se postavlja še več obtožb in moški še prej zbeži za zid.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja