Avene Cleanance Expert obarvana emulzija, 40 mL

Avene Cleanance Expert obarvana emulzija je učinkovita regenerativna nega kože, ki je primerna predvsem za negovanje kožnih nepravilnosti, predvsem targetira na ogrce in mozolje. Avene Cleanance Expert obarvana emulzija je učinkovita regenerativna nega kože, ki je primerna predvsem za negovanje kožnih nepravilnosti, predvsem targetira na ogrce in mozolje.
513377 27381

Ocene in mnenja

Opis

Avene Cleanance Expert obarvana emulzija je učinkovita regenerativna nega kože, ki je primerna predvsem za negovanje kožnih nepravilnosti, predvsem targetira na ogrce in mozolje. Polt je malenkostno obarvana, zdrav in naraven sijaj po nanosu emulzije prijetno zasije in naredi kožo obraza prijetno svetlečo in zapeljivo.

Emulzija ima poleg samega tenirnega učinka tudi prijetno a nežno aromo. Učinek emulzije je matiren, kar pomeni, da izdelek korigira neprijeten masten videz kože.

Sestavine Avene Cleanance Expert obarvane emulzije

Diolényls aktivna sestavina - ima trojno delovanje na povzrično kože, saj selektivno zmanjša rdečičen izgled kože, ob enem pa kožo globinsko očisti in preprečuje nastajanje mozoljavosti.

Aktivna sestavina X-Pressin - ima učinek keratolize, kar pomeni, da intenzivno odstranjuje vse odmrle celice z obraza, koža je po tretmaju prav na račun te sestavine prijetno zglajena in regenerirana.

Monolauri - sestavina s patentom je namenjena uravnavanju izločanja sebuma, koži daje prijeten videz, jo matira ter regulira izločanje sebuma.

Avene termalna voda - kot vsak Aven-ov izdelek vsebuje tudi ta obarvana emulzija to pomembno vlažilno sestavino. Deluje intenzivno proti draženju, koža je posledično pomirjena in globinsko navlažena.

Cleanance Expert obarvana emulzija se hitro vpija z namenom, da navlaži in matira kožo. Polt je obarvana, z zdravim naravnim sijajem.

O uporabi emulzije Avene Cleanance Expert

Emulzija naj se uporablja vsakodnevno, še posebej na mozoljavi in aknasti koži obraza. Njen učinek je prijetno matirni in globinsko vlažilni učinek.

Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji z lokalno terapijo za akne. 

Uporaba Avene Cleanance Expert obarvane emulzije

Pred nanosom tenirane emulzije predhodno kožo temeljito očistite.Pred nanosom kožo še osušite nakar nanesite emulzijona površino obraza ter prijetno vtrite s konci prstov.

Izdelek nanašajte redno, vsakodnevno zjutraj in/ali zvečer.

Izdelek se lahko uporablja samostojno ali v kombinacijiz lokalno terapijo za akne.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov