Avene couvrance korektivni čopič v bež odtenku

Za prekrivanje podočnjakov, peg, brazgotin, drobnih gub in drugih nepravilnosti na koži. Za prekrivanje podočnjakov, peg, brazgotin, drobnih gub in drugih nepravilnosti na koži.
244678 9413

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
MILENA **** 10. 10. 2017 07:35
Super- odlično Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

 
Avene couvrance korektivni čopič za prekrivanje podočnjakov, temnih pigmentacij kože, peg, brazgotin, drobnih gub in drugih nepravilnosti na koži.
Bež korektor se lahko uporablja za vse tene kože. Priporoča se tudi pri ljudeh z občutljivo kožo (SPF12), je vodoodporen, odporen na znojenje, ne vsebuje dišav, hipoalergen in nekomedogen. Lahko ga uporabljate samostojno ali s tekočim pudrom.

Uporaba

Pri prvi uporabi korektorja, vrh korektorja nekajkrat zavrtite, da barva navlaži čopič. Z vsakim naslednjim zasukom navlažite čopič. Pri prekrivanju podočnjakov nanašajte korektor od notranje strani očesa navzven.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Stalna vojna dela človeka bolnega

Na veliko presenečenje raziskovalcev se je pri parih, ki se že dolgo prepirajo zaradi istih reči (tudi če je šlo pri tem za na videz nedolžne »železne repertoarje« »Ne vozi tako hitro«. »Pospravi vendar svoje stvari«), pokazalo, da' raven kortizola ni porasla, temveč je ostala enaka ali celo upadla. Zaradi defektne kortizolske reakcije pa se je izgubila tudi njegova funkcija kot zavora pri stresu, zaradi česar so stalno prepirajoči se pari nenehno trpeli za »hladno jezo« in tesnobnim kroničnim občutkom stresa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja