Avene Eau Thermale termalna izvirska voda, 300 mL

Avène termalna izvirska voda s svojim blagodejnim delovanjem je vir olajšanja za občutljivo kožo. Avène termalna izvirska voda s svojim blagodejnim delovanjem je vir olajšanja za občutljivo kožo.
205001 7626

Ocene in mnenja

Opis

 

Avene Eau Thermale termalna izvirska voda, 300 mL

Avene i notvativna termalna voda, je voda, obogatena s številnimi mineralnimi snovmi ter elementi, ki se tudi v naravi nahajajo v sledovih. 

Vodo pridobivajo v gorovju Cevennes, kjer je narava povsem neokrnjena, na koncu poti pa izvira kot bistra in čista voda, pri temperaturi okrog 26 stopinj celzija. 

Sestava vode je stalna, na človeški organizem pa ima predvsem dokazan biološki učinek. 

Voda je izredno prijetna, saj ni trda, stabilizira poškodovano epidermalno bariero, obogatena je s silikati in kot taka ustvarja izrazito zaščito na povšrini kože. Vsebuje tudi elemente v sledeh (baker, litij, mangan, stroncij, selen, cink…), pri čemer ravno ta raznovrstna sestava pripomore k ohranjanju značilne biološko farmakološke karakteristike vode Avene, ki je tako zelo popularna šiirom sveta. 

Voda ima številne značilnosti:

  • kožo prijetno pomirja
  • kožo zaščiti in jo oplemeniti z minerali
  • deluje regenerativno
  • kože ne draži
  • je klinično preizkušena
  • ...

Uporaba Avene Eau Thermale vode

Avene termalno vodo prijetno popršite po površini kože, ki jo želite navlažiti. Po pršenju vode počakajte 2 ali 3 minute, da se le-ta osuši, nakar odvečno vodo popivnajte po površini kože ter pustite, da se posuši. 

Priloge

Dodatni opis

Pršilo je pod tlakom z dušikom (inertni plin). Lahko eksplodira, če se ga segreva. Hraniti odmaknjeno od vira tolpote, vročih površin, iskrenja, odpretega ognja in drugih vnetljivih virov. Prepovedano kajenje. Ne preluknjajte ali sežigajte pršila, niti ko je prazno. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Stalna vojna dela človeka bolnega

Najbolje je mogoče učinke spora na imunski sistem meriti prek ravni kortizola. Kortizol je nekaj takega kot oven, ki je vodnik. Pri razburjenju sicer običajno strmo poraste, vendar da nato tudi spet znak za konec alarma in deluje kot zavora za druge stresne hormone, kot sta adrenalin ali noradrenalin. Posledično so raziskovalci dolgo časa izhajali iz tega, da se raven kortizola dvigne zaradi prepira in spora. Vendar pa se je pri raziskavi stalno prepirajočih se parov v laboratoriju za spore pokazalo, da to ni res.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov