Avene Eluage krema za predel okoli oči, 15 mL

Za neizrazne in globoke gube v predelu oči in podočnjake. Za neizrazne in globoke gube v predelu oči in podočnjake.
280046 2526

Ocene in mnenja

Opis

 
Krema je namenjena odstranjevanju neizraznih in globokih gub v predelu okoli oči.
 
Hialuronska kislina je naravna sestavina kože odgovorna za njeno čvrstost in polnost.
Da bi omogočili izboljšano in ciljano delovanje so Dermatološki laboratoriji Avene patentirali  fragmente hialuronske kisline specifične velikosti.

Sestavine

retinaldehid in fragmenti hialuronske kisline - delujejo sinergistično zato Eluage krema za predel okoli oči spodbuja proizvodnjo naravne hialuronske kisline v koži.
dekstran sulfat - zmanjšuje blazinice pod očmi in podočnjaki.
Rezultat je vidno izboljšanje vseh znakov staranja na koži.
 
Sestava kreme je prilagojena nežni in občutljivi koži na predelu okoli oči. Po nanosu se krema hitro vpije in ne pušča mastnih sledi. 
 
Krema je nežno obarvana (barva breskve) in je brez vonja.

Način uporabe

S pomočjo odmernika iztisnite potrebno količino kreme. Eluage kremo za področje okoli oči nato nannašajte enkrat dnevno - zvečer, na gube okoli oči ter na zgornjo veko. Z blazinicami prstov razmažite kremo pomikajoč se proti zunanjemu robu očesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Egoizem

Številne študije kažejo, da ljudje, ki so se naučili artikulirati svoje potrebe in jih - če je treba, se vzame v zakup tudi možnost konfliktov - tudi uveljaviti, živijo dlje in bolj zdravo. To ne velja samo za partnerstvo, temveč tudi v posebnem obsegu. Kdor lastne želje nenehno pometa pod preprogo ali jim zaradi narobe razumljene potrebe po harmoniji ne pusti priti na dan, ne more v partnerstvu najti dolgoročne izpopolnitve. Veliko ljudi si mora najprej dopustiti zdravo mero egoizma. Številnih želja se človek ne zaveda ali postanejo žrtev »škarij« v glavi, ker jih razume za nemoralne ali izhaja iz tega, da tako misli partner. To velja v okrepljenem obsegu za spolne želje. Seveda pa ta proces razčiščevanja prinaša tudi nevarnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja