Avene Hydrance optimale UV SPF30 lahka krema, 40 mL

Hkrati vlaži in ščiti pred škodljivim vplivom sončnih žarkov. Hkrati vlaži in ščiti pred škodljivim vplivom sončnih žarkov.
805131 4479

Ocene in mnenja

Opis

 
Avene Hydrance optimale UV SPF20 bogata krema je krema z zaščitnim faktorjem 20 proti UVA in UVB žarkom, namenjena normalni in mešani koži.
 
Hkrati vlaži in ščiti pred škodljivim vplivom sončnih žarkov. Vsebuje antioksidant (Pre-Tokoferil), ki ščiti kožo pred prostimi radikali.
 
Originalna lahka formula z Avene termalno vodo in lipomucini omogoča enakomerno razporejanje termalne vode in lipidnih sestavin, ki z medsebojnim povezovanjem površinskih celic kože, ponovno zgradijo učinkovito zaščito in preprečijo dehidracijo.
Rezultat je boljše zadrževanje vode v koži, rekonstrukcija in stabilizacija hidrolipidnega sloja ter zaščita proti dehidraciji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dopustiti ljubezen

Ljubezen je vedno tveganje. Nekomu se povsem prepustiti, se mu odpreti, z njim deliti vsa čustva, vedno skriva nevarnost, da se bo človek pri tem ranil. Kadar drugi teh čustev ne deli več, grozi padec in vsak, ki je to enkrat doživel, ve, kako lahko tovrstna razočaranja bolijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede