Avene novoletni paket (AKCIJSKA PONUDBA)

Praznična dnevno-nočna nega za obraz Avene. Praznična dnevno-nočna nega za obraz Avene.
569241 4963

Ocene in mnenja

Opis

 
in gratis:
Avene blagi piling za občutljivo kožo.
 
Praznična dnevno-nočna nega za obraz Avene. Paket vsebuje Zelo bogato hranljivo kremo in Bogato hidratantno kremo za suho in zelo suho kožo. 
Zelo bogata hranljiva krema zaradi visoke vsebnosti hranljivih in hidratantnih sestavin zelo suhi koži nudi takojšen občutek ugodja. Vsebuje lipid ni trio rastlinskega izvora: biocimentin, ki obnavlja zaščitni hidrolipidni sloj ter olje žafranike in karitejevo maslo, ki intenzivno hranita kožo. Avene termaina voda kožo pomirja, antioksidant pretokoferil pa nudi zaščito pred škodljivimi zuna¬njimi vplivi. Krema se po nanosu hitro vpije in na koži ne pušča mastnih sledi. Nanesite jo zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu. 
 
    
Bogata hidratantna krema z bogato teksturo nudi hidratacijo in zaščito normal¬ne, suhe in zelo suhe kože. Vzajemno delovanje Avene termaine vode, lipo¬mucina in meiboserina nudi globinsko in dolgotrajno hidratacijo, žafranovo olje pa kožo nahrani. Po uporabi je koža mehka in gladka, brez belih sledi. Kremo nanesite zjutraj na očiščeno kožo obraza in vratu. 
 
Kot darilo je v paketu Avene Blagi piling za občutljivo kožo. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dopustiti ljubezen

Sanjajo o bližini in varnosti - ko pa pride do situacije, v kateri bi lahko to tudi izživeli, jih notranji glas žene k temu, da ravnajo drugače. Namesto da bi moški ženo, ki je pravkar prisedia k njemu na zofo, objel, vstane in steče k telefonu, ker se je pravkar spomnil na neopravljen klic. Ali pa nezavedno prispeva k temu, da otroci, ki so bili pravkar še zatopljeni v svojo igro, nenadoma začnejo motiti?njuno druženje, včasih celo izreče tisto, za kar ve, da pri ženi že v kali zatre vsako romantično čustvo, in vrh vsega nato v sledečem prepiru čuti še potrditev, ker se je spet pokazalo, kako malo varnosti mu zveza nudi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede