Avene pršilo z visoko zaščito pred soncem ZF30, 200mL+ darilo Avene obnovitveni gel za po sončenju, 200mL

Avene pršilo vas z zaščitnim faktorjem 30 zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki Avene obnovitveni gel pa vam nudi razvajanje po sončenju. Avene pršilo vas z zaščitnim faktorjem 30 zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki Avene obnovitveni gel pa vam nudi razvajanje po sončenju.
25013 25013

Ocene in mnenja

Opis

Avene pršilo vas z zaščitnim faktorjem 30 zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki Avene obnovitveni gel pa vam nudi razvajanje po sončenju.

Prednosti in lastnosti pršila za zaščito pred soncem

  • za obraz in telo
  • primerno za občutljivo kožo
  • zaščita pred soncem
  • zaščitni faktor 30
  • z vodoodporno formulacijo
  • preprosto za nanašanje
  • priloženo darilo: obnovitveni gel za po sončenju (200 mL)

Delovanje

Avene ršilo z visoko zaščito pred soncem ZF30 nudi visoko zaščito pred nevarnimi žarki. Vedno bolj smo ozaveščeni, da sončni žarki na naši koži puščajo številne posledice, ki so lahko tudi dolgoročne. Zaščita kože je izrednega pomena, če se želimo zaščitit, saj se neposredni sončni svetlobi vsakodnevno težko izognemo.

Avene prišilo za zaščito pred soncem je namenjeno zaščiti občutljive kože, ki jo je potrebno res dobro zaščititi pred soncem. Uporabljate ga lahko tako na obrazu kot na telesu. Za učinkovito zaščito celotnega telesa poskrbi Sunsitive® protection. Gre za ekskluzivno kombinacijo fotozaščitnih filtrov, ki so jih razvili v posebnem laboratoriju Pierre Fabre. Z nanosom pršila z zaščitnim faktorjem 30, boste kožo zagotovo zaščitili z zanesljivo zaščito pred širokim spektrom tako dolgo kot kratko valovnih UVA in UVB žarkov.

Pršilo vsebuje tudi močan antioksidant, Pre-tokoferil, ki vašo kožo uspešno ščiti pred delovanjem prostih radikalov.

Prisotna termalna voda deluje blagodejno na kožo in zavira iritacije. Takoj po nanosu, ki je izredno preprost zaradi lahke in nemastne teksture, bo na vaši koži nastala dobra zaščita, ki jo bo spremljal blagodejen občutek.

Avene obnovitveni gel za po sončenju je namenjen negi kože po sončenju. Zagotavlja pomiritev kože, medtem ko jo ustrezno navlaži. Obnovitveni gel prispeva tudi k boljši in daljši ohranitvi zagorelega videza kože.

Obnovitveni gel za po sončenju je učinkovit izdelek, ki koži nudi kar potrebuje po prekomerni izpostavljenosti soncu. Ker se naša koža takrat pogosto izsuši, postane napeta in izsušena ter pogosto tudi pordela, je pomiritev kože hitro po sončenju odličen korak, da oskrbimo kožo. Za vlaženje poskrbi izjemna Avene termalna voda. Ker se koža med sončenjem tudi nekoliko poškoduje, obnovitveni gel nudi tudi podporo pri regeneraciji zaščitne pregrade kože. Za antioksidativno delovanje, je gelu dodan Pre-tokoferil, ki kožo ščiti pred delovanjem prostih radikalov.

Gel ima prijetno lahko fluidno teksturo, ki se preprosto nanaša na kožo. Takoj ob nanosu vas bo zajel val svežine, potem pa se bo postopoma sproščal prijeten blagodejen občutek. Gel se bo izjemno hitro vpil v kožo in ne bo dražil vaše zaradi sonca občutljive kože. Brez skrbi lahko izdelek uporabite tako na telesu kot tudi na obrazu, primeren pa je tudi za nego otroške kože.

Uporaba izdelkov v kompletu Avene

Pršilo z visoko zaščito pred soncem ZF30 nanesite na kožo predno boste izpostavljeni soncu. Nanesite zadostno količino pršila v enakomernem sloju, da zagotovite ustrezno zaščito. Nanos je potrebno obnoviti vsaki dve uri. Svetujemo vam, da prišlo ponovno nanesete tudi po plavanju.

Obnovitveni gel za po sončenju nanesite na kožo, ko jo po sončenju dobro očistite in osušite. Izdaten sloj obnovitvenega gela enakomerno razmažite po telesu in počakajte nekaj trenutkov, da se popolnoma vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja