Avene strokoven pristop k občutljivi koži

Na stotine kliničnih raziskav je pod nadzorom dermatologov potrdilo edinstvene pomirjujoče in antiiritacijske lastnosti Avene termalne vode.

Avene termalna voda nastaja s spajanjem podzemnih tokov in izvira po štiridesetih letih potovanja skozi kamenine. Med dolgim potovanjem se obogati z elementi v sledovih in s silikati, kateri jo naredijo tako nežno za kožo.

V želji, da bi zadovoljili potrebam občutljive kože, so Avene dermatološki laboratoriji ustvarili linijo izdelkov, katerih glavna sestavina je Avene termalna voda. Pršila z Avene termalno vodo polnijo v proizvodnem obratu pod sterilnimi pogoji. Vsako pršilo zavijejo v zaščitno folijo, da se zagotovi neprepustnost.

Občutljiva koža je tanka in pogosto suha, hitro pordi, peče, zateguje ali srbi kot odgovor na najmanjši dražljaj. Avene termalna voda je s svojimi pomirjujočimi in antiiritacijskimi lastnostmi, naravno prilagojena takšni koži. Zato so izdelki Avene derrnatoloških laboratorijev izdelani pod strogimi zagotovili kakovosti.

Skrbno izbrane sestavine
Proizvodnja in nadzor v skladu s predpisi farmacevtske industrije
Klinična in farmacevtska preskušanja so narejena pod zdravniško kontrolo
Izdelki so hipoalergeni in nekomedogeni
Odbor za nadzor kozmetike

Dermatološko hidroterapijsko zdravilišče Avene
Začelo se je leta 1743, ko je bil odkrit izvir termalne vode in zgrajeno hidroterapijsko zdravilišče. Že od prvih dni je zdravilišče namenjeno dermatologiji. Že od prvih dni je zdravilišče namenjeno dermatologiji. Avene dermatološki hidroterapijski center je francoska vlada uradno potrdila že leta 1874. Leta 1975 je postalo last farmacevtskega podjetja Pierre Fabre in v naslednjih šestih letih so naredili mnogo raziskav lastnosti Avene termalne vode. Dermatološko so bile dokazane protivnetne, pomirjujoče in antiiritacijske lastnosti Avene termalne vode, zaradi česar je Avene dermatološko hidroterapijsko zdravilišče prilagojeno osebam z zelo občutljivo kožo.
NEGA PO MERI ...
Dermatološka hidroterapijska zdravilišče vsako leto od aprila do oktobra sprejme okoli 2000 bolnikov, ki so pod zdravniškim nadzorom deležni ekskluzivne terapije s tekočo Avene termalno vodo: kopeli, podvodne masaže, tuši in obloge, v skladu s programom, ki ga pripravijo za vsakega bolnika posebej.
Program pitja vode je del vsakega tretmaja, po potrebi pa se lahko dopolni s helioterapijo, ki poleg lastnosti Avene termalne vode omogoča blagodejno bivanje na soncu.
ZDRAVILIŠČE JE NAMENJENO PREDVSEM
Zdravljenju kožnih bolezni kot so:
-atopijski dermatitis otrok in odraslih,
-kronični ekcemi,
-psoriaza otrok in odraslih,
-splošna ali lokalizirana srbečica kože,
-motnje cirkulacije.

Zdravljenju po korektivnih in rekonstruktivnih kirurških posegih (ki niso krite s socialnim zavarovanjem):
-hitrejše celjenje brazgotin.
Avene termalna voda , osnovna nega za občutljivo kožo
Ko jo potrebujete, obilno popršite obraz z Avene termalno vodo. Preden obrišete obraz, pustite, da deluje dve do tri minute. Na vaši koti bo nastal zaščitni sloj. Prijeten občutek mehkobe je posledica zaščite, ki jo daje blaga, čista Avene termaina voda ...

EDINSTVENA IN STALNA SESTAVA
-majhna vsebnost mineralov: 207 mg/L
-sestava, v kateri prevladujeta kalcijev bikarbonat in magnezij
-bogata s silicijem: 14 mgl/L
-bogata vsebnost elementov v sledovih (cink, kadmij, baker, bor ... )
-pH vrednost 7.5
-bakteriološko čista

Ne glede na vaš tip kože, lahko koža včasih postane izrazito občutljiva in burno reagira na nekatere dratljaje.

Občutljivost kože lahko delimo v več stopenj:

• Prva stopnja: vaša koža je naravno občutljiva. Imate svetlo, suho in tanko kožo, ki pordi na soncu, občutite zbadanje, zategovanje ....

• Druga stopnja ali netolerantna koža: vaša koža je nagnjena k razdraženosti. Že ob najmanjšem draženju se lupi in peče. Ne prenese preveč sonca, mraza, izdelkov za zaščito.

• Tretja stopnja ali k alergijam nagnjena koža: dišave, konzervansi, enostavni UV zaščitni faktorji v izdelkih za zaščito kože lahko izzovejo močne alergijske reakcije: srbenje, rdečico, prhljaj, ekcem, urtikarijo.

Poleg stopnje občutljivosti je potrebno paziti tudi na tip občutljive kože:

• dehidrirana koža: zaradi izgube vode se pojavijo zategovanje in nelagodje ...
• suha in zelo suha koža: oslabljena je njena naravna zaščitna funkcija, pojavijo se manjše gube ...
• mešana koža: moti vas, da se koža na nosu sveti.
• mastna koža in akne: komedoni in razširjene pore.

Ne glede na tip občutljivosti vaše kože, linija izdelkov za nego z Avene termalno vodo vsebuje sestavine, ki so prilagojene tipu občutljivosti.
ČIŠČENJE OBČUTLJIVE KOŽE
Ne glede na vaš tip kože, boste našli primerno čistilno sredstvo in sredstvo za odstranjevanje ličil.

Normalna koža, ki se hitro izsuši

BLAGO ČISTILNO MLEKO
BLAGI ZAŠČITNI LOSION
z Avene termalno vodo.

Nerazdružljiv duo za nežno odstranjevanje ličil, ki ne poškoduje hidrolipidnega zaščitnega sloja na površini kože.

Normalna koža, ki se hitro zmasti

BLAGI ČISTILNI GEL
z Avene termalno vodo

Kremni gel, odstranjuje ličila in nečistoče, ne da bi poškodoval zaščitni sloj kože. Nežen in osvežujoč gel, bogat z Avene termalno vodo, je namenjen tistim, ki si po odstranitvi ličil, obraz vedno sperejo z vodo.
Nega občutljive kože
Suha in zelo suha koža
BOGATA HRANLJIVA KREMA z Avene termalno vodo

Krema vsebuje antioksidante, ki pomagajo pri revitalizaciji in zaščiti kože. Bogata tekstu ra vsebuje aktivne sestavine in visok odstotek Avene termalne vode, ki kožo hranijo in vlažijo. Krema se hitro vpije v kožo, ter koži vrača elastičnost in svežino.

Normalna in mešana koža

URAVNOTEŽENA HIDRATANTNA KREMA
z Avene termalno vodo

Krema vsebuje visok odstotek Avene termaine vode in s tem ohranja naravno vlažnost vaše kože. Tekoča in lahka tekstura popolnoma ustreza rahlo mešani ali mastni koži.

Nega kože okoli oči

GEL ZA ODSTRANJEVANJE LIČIL OKOLI OČI
z Avene termalno vodo

Za nežno odstranjevanje ličil s trepalnic in vek. Priporoča se vsem, ki imajo zelo občutljive oči ali nosijo kontaktne leče. Ne draži kože.

POMIRJUJOČA KREMA ZA PREDEL OKOLI OČI
z Avene termalno vodo

Krema vsebuje specifično aktivne sestavine, ki skupaj z visokim odstotkom Avene termalne vode delujejo pomirjujoče. Krema ima tudi zaščitne in antiiritacijske lastnosti. Že pri najmanjšem draženju kremo nanesite zjutraj in zvečer.
Dehidrirana koža
HYDRANCE OPTIMALE
z Avene termalno vodo

Originalna formula z Avene termalno vodo in lipomucini omogoča enakomerno razporejanje termalne vode in lipidnih sestavin, ki z medsebojnim povezovanjem površinskih celic kože, ponovno zgradijo učinkovito zaščito in preprečijo dehidracijo. Rezultat je boljše zadrževanje vode v koži, rekonstrukcija in stabilizacija hidrolipidnega sloja ter zaščita proti dehidraciji.

Hydrance OPTIMALE ima dve teksturi:
BOGATA HIDRATANTNA KREMA Hydrance OPTIMALE Riche za občutljivo, suho in zelo suho kožo. Ima blago in kremasto teksturo, ki pomirja kožo.

LAHKA HIDRATANTNA KREMA Hydrance OPTIMALE Legere za občutljivo, normalno in mešano kožo. Tekoča nemastna emulzija se takoj vpije v kožo.

HYDRANCE OPTIMALE UV 15B 15A z Avene termalno vodo
Dnevna krema z zaščitnim faktorjem 15 proti UVA IN UVB žarkom. Hkrati vlaži in ščiti pred škodljivim vplivom sončnih žarkov. Vsebuje antioksidant (Pre-Tokoferil), ki ščiti kožo pred prostimi radikali.
DODATNA NEGA OBČUTLJIVE KOŽE
Kljub redni negi, lahko koža dobi utrujen videz, zato potrebuje dodatno nego za povrnitev sijaja ....

Vsi tipi občutljive kože
BLAGI PEELING ZA OBČUTLJIVO KOŽO
z Avene termalno vodo

Sredstvo za odstranjevanje površinskih celic in nečistoč. Mikrozrnca za blagi mehanski peeling so dopolnjena s keratoregulatorjem, ki deluje kot biološki peeling. Koža postane ponovno sveža in sijoča ter pripravljena za nego.

Uporablja se enkrat do dvakrat tedensko glede na tip kote.

HIDRATANTNA MASKA S POMIRJUJOČiM DELOVANJEM
z Avene termalno vodo

Kremna maska vsebuje visok odstotek Avene termaine vode in hranljivih sestavin. Je hidratantna maska, ki poživi vašo kožo. Se hitro vpije, kožo zmehča, navlati, pomiri in osveži.

HIDRATANTNA MASKA S POMIRJUJOČIM DELOVANJEM
 z Avene termalno vodo

Kremna maska vsebuje visok odstotek Avene termaine vode in hranljivih sestavin.
Je hidratantna maska, ki poživi vašo kožo. Se hitro vpije, kožo zmehča, navlati, pomiri in osveži.

Komentarji