Avene Sun, kompaktni puder z visoko zaščito ZF 50, odtenek bež

Avene Sun je kompaktni puder s kremno teksturo in ob enem nudi visoko zaščito pred UVA in UVB žarki - kar pomeni dvojno prednost. Avene Sun je kompaktni puder s kremno teksturo in ob enem nudi visoko zaščito pred UVA in UVB žarki - kar pomeni dvojno prednost.
490318 20436

Ocene in mnenja

Opis

Avene Sun je kompaktni puder s kremno teksturo in ob enem nudi visoko zaščito pred UVA in UVB žarki - kar pomeni dvojno prednost. Zaščitni faktor pudra znaša 50 - koži nudi ustrezno in visoko stopnjo zaščite.

Tako je izdelek namenjen vsem tistim z zelo občutljivo kožo in vsem, ki imajo probleme s enakomerno pigmentiranostjo. Koža puder tolerira - saj lahko le-tega nanesemo neposredno na aknaste predele. Puder ne vsebuje kemičnih filtrov ter tako posledično kože ne draži ter deluje pomirjujoče. Puder je še posebej priporočen pri koži, ki je poškodovana, ali pa pri tako, ki je bila podvržena kemičnim pilingom, kjer je čim manjša izpostavljenost sončnim žarkom nujna!

Zanimivo!
V prispevku (Youtube) pod sliko izdelka nekaj kozmetičnih in priročnih napotkov, kako aplicirati puder na obraz.

Avene Sun puder je namenjen ustvarjanju enakomernejšega tena na koži. Neenakomerna pigmentacija in posledice delovanja sonca so sedaj le še preteklost.
Izdelek Avene Sun namreč vsebuje prefinjeno kombinacijo zaščitnih faktorjev - gre za mikronizirane mineralne sestavine. Izdelek je sestavljen iz titanovega dioksida ter cinkovega dioksida, ki posledično tvorita odlično zaščito pred neželjenimi žarki.
Predbnost izdelka je tudi ta, da je vodoodporen, fotostabilen in deluje kot dober antioksidant (saj kožo uspešno zaščiti pred žarki - le-ti namreč povzročijo nastajanje toksičnih radikalov v našem telesu in posledično slabo počutje). Izdelek je odporen tudi proti znoju.

Izdelek Avene Sun vsebuje tudi derivat vitamina E (pre tokoferil), ki je znan in močan antioksidant.

Vitamin E deluje na način, da se sam oksidira (ne deluje kot kompleksant). Avene termalna voda, ki jo izdelek vsebuje kožo pomirja in dodatno hidrira.

Prednosti pudra Avene sun:

Enostavnost uporabe
hiter nanos
privlačna tekstura
ne pušča madežev
ne vsebuje neprijetnih dišav
ne deluje alergeno

Uporaba izdelka Avene Sun puder:

Avene Sun puder nanesite nekaj časa pred izpostavljanjem na soncu. Predhodno lahko uporabite Avene termalno vodo, s katero navlažite področje na katerega želite nanesti Avene Sun puder. V primeru uporabe Avene termalne vode je nanos prozornejši!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede