Avene Sun mineralno zaščitno mleko z ZF50, 100 mL

Avene Sun mleko z visokim zaščitnim faktorjem je kvalitetna zaščita pred soncem ter je primerna predvsem za netolerantno kožo otrok in odraslih ter kožo, ki je nagnjena k alergijam. Avene Sun mleko z visokim zaščitnim faktorjem je kvalitetna zaščita pred soncem ter je primerna predvsem za netolerantno kožo otrok in odraslih ter kožo, ki je nagnjena k alergijam.
535575 15365

Ocene in mnenja

Opis

Avene Sun mleko z visokim zaščitnim faktorjem je kvalitetna zaščita pred soncem ter je primerna predvsem za netolerantno kožo otrok in odraslih ter kožo, ki je nagnjena k alergijam.

Prednost izdelka je predvsem ta, da ne vsebuje snovi, ki bi iritirale kože obraza in telesa, prav tako pa ne vsebuje tudi alergenih dišav.

Formulacija mleka je vodoodporna, zaščiti pa predvsem pred UVA in UVB delom UV spektra.

Uporaba Avene Sun mleka

Enakomerno nanesite Avene zaščitno mleko pred soncem SPF50 na obraz in telo. Postopek ponovite večkrat dnevno, vedno po vsakem kopanju.
 
Izdelek zaščitno mleko z visokim faktorjem nanesite radodarno na povšrino kože telesa. Da bu nanesli ustrezno količino zaščitnega mleka nanensite kozmetični izdelek po pravilu 2 mg na kvadratni centimeter. To bi v praksi pomenilo 3.4 orege velik odmerek kreme za predel obraza skupaj s predelom dekolteja.
 
Izdelek ponovno nanesite v primeru pospešene transpiracije, v primeru savnanja, intenzivnega brisanja z brisačo ali kopanja. Nanos ponavljajte v rednih intervalih.
 
Izogibajte se izpostavljanju soncu med 11.00 in 16.00 uro! Sončne opekline so nevarne predvsem za otroke! Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja