Avene Sun otroško mleko z ZF 50+, 100 mL

Avene Sun otroško mleko z ZF 50+ je visoko zaščitno, do kože zelo tolerantno zaščitno mleko, ki kožo neguje ter jo temeljito zaščiti pred delovanjem UV žarkov. Avene Sun otroško mleko z ZF 50+ je visoko zaščitno, do kože zelo tolerantno zaščitno mleko, ki kožo neguje ter jo temeljito zaščiti pred delovanjem UV žarkov.
949337 2469

Ocene in mnenja

Opis

Avene Sun otroško mleko z ZF 50+ je visoko zaščitno, do kože zelo tolerantno zaščitno mleko, ki kožo neguje ter jo temeljito zaščiti pred delovanjem UV žarkov.

Avene mleko z visokim zaščitnim faktorjem je hipoalergena formulacija, je vodoodporen izdelek, ki ne pušča belih sledi ter ne vsebuje posebnih dišav, ki bi delovale na kožo alergeno. Kozmetični izdelek nanesite predvsem na svetlejše tipe kože, saj so le ti brez naravnega zaščitnega pigmenta - melanina ter se posledično težje zaščitijo pred delovanjem UV žarkov.

Ostale prednosti/karakteristike izdelka

- fotostabilnost, ne vsebuje parabenov, brez silikonskih dodatkov.

- primerno za nanašanje na obraz in kamorkoli na telo (razen na sluznice)

- vsebuje vlažilno termalno vodo, ki pomirja ter ohranja kožo v popolnem zaščitnem stanju

- tekstura je lahna, fluidna, nanese se enostavno s hitrim vpijanjem

Uporaba Avene Sun otroškega mleka

Izdelek zaščitno mleko z visokim faktorjem nanesite radodarno na površino kože otroškega telesa. Da bi nanesli ustrezno količino zaščitnega mleka nanensite kozmetični izdelek po pravilu 2 mg na kvadratni centimeter. To bi v praksi pomenilo 4 orehe velik odmerek kreme za predel obraza in predel telesa vašega otroka.
 
Izdelek ponovno nanesite v primeru pospešene transpiracije, v primeru savnanja, intenzivnega brisanja z brisačo ali kopanja. Nanos ponavljajte v rednih intervalih.
 
Izogibajte se izpostavljanju soncu med 11.00 in 16.00 uro! Sončne opekline so nevarne predvsem za otroke! Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja