Avene Tolerance extreme komplet, 100 mL

Avene Tolerance Extreme je specifična formula za čiščenje preobčutljive kože, nagnjene k alergijam, predvsem pri izrazitem občutku draženja kože in koži, ki je preobčutljiva na druge kozmetične izdelke. Avene Tolerance Extreme je specifična formula za čiščenje preobčutljive kože, nagnjene k alergijam, predvsem pri izrazitem občutku draženja kože in koži, ki je preobčutljiva na druge kozmetične izdelke.
474479 16033

Ocene in mnenja

Opis

Losjon predstavlja izjemno nego za čiščenje:
- primerna je za preobčutljivo in k alergijam nagnjeno kožo,
- prijetna za uporabo in popolnoma brez vseh poznanih možnih alergenov in dražečih sestavin.

Kremasta tekstura brez dišav zlahka drsi po koži in odstranjuje ličila in nečistoče s kože in očesnih vek brez občutka nelagodja. Rezultat je čista in sveža koža. Ker ne vsebuje surfaktantov, spiranje z vodo po čiščenju ni potrebno.

Krema predstavlja pomirjujočo in antiiritacijsko formulo:
- je zelo učinkovita,
- prijetna za uporabo in popolnoma brez alergenov.

Vsebuje:

 velika vsebnost Avene termalne vode ( 57%).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Namesto burgerjev vzemite piščanca. Zlasti izbirajte piščanca na žaru. Ti sendviči so navadno še med najbolj zdravimi na jedilniku hitre prehrane. Tudi preliva si privoščite le kanček.

Ocvrti krompirček zamenjajte s solato. Krompir cvrejo v čisti maščobi in potresejo s soljo. Solate v restavracijah hitre prehrane niso tako hrustljave kot ocvrt krompirček, vendar so bolj zadovoljujoče, kot se zavedate. Vsekakor pa so veliko bolj zdrave.

Ne hodite po vzgibu. Najhujši zdravstveni greh je, če opazite restavracijo hitre prehrane in nagonsko zavijete vanjo na hamburger, tudi če sploh niste lačni in ni čas za kosilo. Strogo se varujte takšnih norih obrokov in vzgibov.

Izbirajte raje trgovine. Ste na cesti in potrebujete hiter obrok? Zavijte v trgovino in kupite nekaj sadja, lonček jogurta, že pripravljeno solato ali morda suši. Vse velike trgovske verige so se odzvale na povpraševanje po hitrih obrokih z veliko zdravimi izbirami. Verjetno lahko pojeste večjo količino hrane, vendar pri tem zaužijete manj kalorij.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja