Avene Tolerance izjemno blagi losjon za čiščenje, 200 mL

Avene Tolerance izjemno blagi losjon za čiščenje je izjemno nežen losjon za čiščenje občutljive kože in ga ni potrebno izpirati. Avene Tolerance izjemno blagi losjon za čiščenje je izjemno nežen losjon za čiščenje občutljive kože in ga ni potrebno izpirati.
33074 33074

Ocene in mnenja

Opis

Avene Tolerance izjemno blagi losjon za čiščenje je izjemno nežen losjon za čiščenje občutljive kože in ga ni potrebno izpirati.

Značilnosti losjona za čiščenje

  • primerno za občutljivo kožo
  • nežno čiščenje
  • formula brez izpiranja
  • kar 99 % naravnih sestavin
  • ne vsebuje mineralnih olj
  • brez mil in dišav
  • ne vsebuje prabenov

Delovanje Avene Tolerance blagi losjon za čiščenje

Izjemno učinkovita formula blagega losjona za čiščenje Avene Tolerance brez težav iz kože očisti vse nečistoče in ostanke ličil. Med učinkovitim čiščenjem se ne poruši ravnovesje vlage v koži. Prav zato je losjon za čiščenje Avene Tolerance primeren za občutljivo in zelo občutljivo kožo. Očistite lahko celoten obraz, tudi okoli oči ter ustnic.

Zaradi 99% naravnih sestavin, ki sestavljajo blagi losjon za čiščenje, je primeren tudi za najbolj občutljivo in reaktivno kožo. Med čiščenjem namreč ne draži kože. Kljub nežnosti učinkovito odstrani nečistoče in s tem pripravi obraz na ostale negovalne izdelke. Dobro očiščena koža je namreč ključ do uspeha pri negovanju kože.

Avene Tolerance blagi losjon za čiščenje ima prijetno gel strukturo, ki učinkovito in blagodejno deluje tudi na najbolj občutljivi koži. Po uporabi losjona ni potrebno izpirati. Losjon za čiščenje je narejen z minimalnimi sestavinami, tako da je toleranca do kože kar se da visoka, ob tem pa losjon tudi ne maši por. Na koži ostane prijeten občutek, brez izsušenega in zategujočega občutka.

Uporaba losjona za čiščenje

Losjon za čiščenje uporabite tako zjutraj kot tudi zvečer. Svetujemo, da losjon nanesete na kožo s pomočjo bombažne blazinice ali s konicami prstov. Z nežnimi krožnimi gibi losjon razporedite po obrazu, tudi na oči in ustnice. Losjona ne izpirajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja