Avene Trixera Nutrition mleko - suha koža, 400 mL

Avene Trixera Nutrition mleko je namenjeno suhi koži dojenčkov, otrok in odraslih pri atopijskem dermatitisu, prirojeno suhi in zelo koži. Avene Trixera Nutrition mleko je namenjeno suhi koži dojenčkov, otrok in odraslih pri atopijskem dermatitisu, prirojeno suhi in zelo koži.
535613 2443

Ocene in mnenja

Opis

 
Kopel je še posebej namenjena za tiste s srednje do intenzivno suho kožo. Uporabljamo jo lahko za dojenčke, otroke in tudi odrasle pri atopijskem dermatitisu, prirojeno suhi oziroma zelo koži. Uporabljamo jo tudi pri suhi koži, izzvani ki je posledica medicinskih posegov.
 
Ceramidi, fitosteroli, esencialne maščobne kisline, rastlinska olja in Avene termalna voda so glavne sestavine kreme, ki poveča naravno zaščitno funkcijo pred infekcijami in dehidracijo.
 
Krema se vpije v globje plasti kože in jo zmehča. Brez vonja in parabenov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ljubezen

Na tečajih, v katerih se pari učijo voditi intimne pogovore v dvoje, terapevti na koncu pogosto slišijo poved: »V tej uri sva drug o drugem izvedela več kot v desetih letih zakona predtem.«

Simpatija, torej osnova vsake oblike zveze, pomeni v dobesednem prevodu:»sočustvovati«. To pa je mogoče le, kadar nekdo dovoli partnerju udeležbo v njegovem čustvovanju. Moškim je to praviloma težje kot ženskam - in bi morali biti po tej logiki bolj neljubljena bitja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja