Avene Ystheal emulzija za obraz, 30 mL

Zmanjša izrazitost tankih linij in gub, koža pa postane čvrstejša. Zmanjša izrazitost tankih linij in gub, koža pa postane čvrstejša.
205230 2456

Ocene in mnenja

Opis

 
Emulzija za obraz je namenjena mešani pa tudi normalni koži. 
 
Zmanjša izrazitost tankih linij in gub, koža pa postane čvrstejša.

Vsebuje

Retinaldehyde C.T.: to je preizkušena sestavina proti staranju, ki predstavlja aktivno molekulo vitamina A in se uspešno bori proti staranju. Deluje globinsko na spodbujanje metabolizma celic in površinsko na izboljšanje svežine tena.
Pre-Tocopheryl: ščiti celice, s pretvorbo pa se v našem telesu pretvori v vitamin E, ki je močan antioksidant. Tako prodira v globino, v podporni sloj kože ter ščiti in obnavlja tkivo pred delovanjem prostih radikalov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ljubezen

Kakšen je bil tvoj dan, ljubi/ljubica?
Izmed vseh vsakdanjih drobnih pozornosti, se je v Gottmanovih študijah ena izkazala kot posebej pomembna in dragocena: najti se skupaj ob koncu dneva in se pogovoriti o tem, kako je potekal dan.

To nam je znano iz televizijskih oddaj, ko se moški pozno popoldne vrne iz službe, energično z dolgimi koraki prečka vrt pred hišo, veselo žvižgajoč odpre vrata, seže po pošti in zakliče: »Ljubica, doma sem!« Ona se vidno razveseli, odloži kuhinjski predpasnik, objame svojega moža in vpraša: »Kakšen je bil tvoj dan?«

Danes je realnost drugačna. »Ljubica« je z veliko verjetnostjo tudi sama zaposlena. V povprečju delajo pari občutno več kot ljudje pred 30 leti. Ni čudno, da začetek večernega prostega časa neredko sodi med najtežje ure v dnevu. Kjer se srečajo preobremenjeni utrujeni ljudje, se morajo netiti iskre - ali pa vlada hromeča tišina.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede