Avent Comfort prsna črpalka

Sedaj lahko udobno in sproščeno sedite in med iztiskanjem mleka se vam ni treba nagibati naprej, saj naša mehka masažna blazinica nežno vzpodbuja dotok mleka in daje vaši koži prijeten občutek topline. Sedaj lahko udobno in sproščeno sedite in med iztiskanjem mleka se vam ni treba nagibati naprej, saj naša mehka masažna blazinica nežno vzpodbuja dotok mleka in daje vaši koži prijeten občutek topline.
460478 21691

Ocene in mnenja

Opis

Nova Philips AVENT-ova prsna črpalka Comfort

Če se med iztiskanjem mleka počutite udobno in ste sproščeni, je naravni dotok mleka veliko enostavnejši, kar pomeni več mleka za vašega malčka, seveda. Zato smo skupaj z mamicami ter strokovnjaki s področja hranjenja dojenčkov ustvarili našo najbolj udobno prsno črpalko doslej. Sedaj lahko udobno in sproščeno sedite in med iztiskanjem mleka se vam ni treba nagibati naprej, saj naša mehka masažna blazinica nežno vzpodbuja dotok mleka in daje vaši koži prijeten občutek topline.

Več udobja, več naravnega mleka

•    Enkraten, udobnejši položaj med iztiskanjem za lažji pretok mleka
•    Mehka masažna blazinica, ki daje občutek topline, za nežno vzpodbujanje
•    Naravna zapora za enostavnejšo kombinacijo dojenja in hranjenja po steklenički

Splošno udobje – ugotovitve in citati

94% mamic se (zelo) strinja, da je udoben položaj med iztiskanjem zelo pomemben za dober pretok mlekaEnkratna izboljšana oblika za bolj udoben položaj med iztiskanjem mleka
•    Sedaj lahko udobno in sproščeno sedite in med iztiskanjem mleka se vam ni treba nagibati naprej. Ko se počutite udobno in ste sproščeni, je dotok mleka seveda veliko enostavnejši.
•    Bolj neposreden pretok mleka iz dojke v stekleničko vam zagotavlja, da se mleko po nepotrebnem ne izgublja v delih črpalke, kot sta lijak ali masažna blazinica.

Mehak material masažne blazinice, ki daje občutek topline
•    Našo masažno blazinico odlikuje sedaj nov, mehak material za še nežnejše vzpodbujanje in bolj udoben, topel občutek na koži in prsni bradavici.
•    Nova, večja blazinica je sedaj ločena, kar zagotavlja večje udobje in boljše prileganje mamicam z večjimi bradavicami od običajnih

Kompaktnejša velikost za enostavno uporabo

•    Enostavna za uporabo na dojki
•    Udobna oblika ročaja omogoča, da črpalko lažje približate telesu in tako poskrbite za bolj sproščen položaj roke
•    Izboljšana stabilnost črpalke preprečuje prevračanje. Za zagotovitev stabilnosti ne potrebujete posebnega podstavka.

Manj sestavnih delov za enostavno sestavo in čiščenje
•    Lažje, enostavnejše sestavljanje/razstavljanje in čiščenje zaradi manjšega števila majhnih sestavnih delov
Posamezni deli so sedaj bolj čvrsti in omogočajo lažjo postavitev (npr. podaljšani jeziček za ventilček)

93% mamic se (zelo) strinja, da udobna prsna črpalka pripomore k daljšemu dojenju

Raven sesanja
•    Ohranja enako količino sesanja kot pri naši sedanji/prejšnji ročni prsni črpalki, hkrati pa z enkratno obliko, brez nepotrebnega nagibanja naprej in z novim materialom za masažno blazinico, povečuje udobje.
•    Kljub temu pa zaradi večjega udobja naše prsne črpalke lahko pričakujemo večjo učinkovitost v smislu enostavnega pretoka in količine mleka.

5 aktivnih cvetnih listov v masažni blazinici
•    Med iztiskanjem mleka nežni vakuum posnema malčkovo sesanje in omogoča naraven pretok mleka in udobno iztiskanje. Mehka masažna blazinica ima v notranjosti obliko cvetnih listov, ki se med črpanjem nežno upogibajo navzgor in navzdol in na ta način na naraven način vzpodbuja naraven pretok mleka.

Združljivost
•    Naša nova prsna črpalka je združljiva s celotno linijo izdelkov za hranjenje malčkov, vključno z novo stekleničko Natural, stekleničko Classic in našim sistemom za shranjevanje materinega mleka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avent Avent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede