Avent cucelj za stekleničko 3m+ srednji tok, 2 cuclja

Silikonski cucelj Airflex za stekleničko s srednjim pretokom. Silikonski cucelj Airflex za stekleničko s srednjim pretokom.
437395 1225

Ocene in mnenja

Opis

Silikonski cucelj Airflex za stekleničko - posebno mehek cucelj z airflex ventilčkom.

Za zdravo aktivno hranjenje. Zmanjšuje kolike.
Srednji pretok / 3 luknje

Operite in splahnite po vsaki uporabi. Cucelj lahko pomivate v pomivalnem stroju (lahko se obarva). Cucelj sterilizirajte v sterilizatorju Avent ali v vreli vodi vsaj 5 minut.. Pred in po vsaki uporabi cucelj preverite in ga zamenjajte, če je poškodovan ali nepopoln. Iz higienskih razlogov priporočamo menjavo cuclja po 3 mesecih uporabe. Cucelj hranite v suhi embalaži. ne izpostavljajte ga sončni svetlobi ali pa vročini.
Nikoli ne uporabljajte cuclja kot tolažilno dudo.
Vedno preverite temeraturo hrane pred hranjenjem
Avent cucelj lahko uporabljate na vseh stekleničkah avent.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje nožnice

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Primerno je, če nosite spodnje perilo iz bombaža, ki se ga da oprati pri visoki temperaturi, ki uniči klice, poleg tega je treba spodnje perilo vsak dan menjati. Če vnos z jogurtom prepojenega tampona v nožnico res deluje, znanstveno ni dokazano. Tudi preparati z mlečno kislino in laktoznimi bacili predstavljajo le spremijevaini ukrep.

Med vnetjem se izogibajte spolnim odnosom. Če se vnetja vedno znova pojavljajo, je to lahko opozorilni znak, da je imunski sistem oslabljen, zato je priporočljivo, da uživate uravnovešeno prehrano z veliko vitamini in se redno gibate. Tudi stres v družini, utrujajoče težave na delovnem mestu ali težki, hladni partnerski odnosi lahko čez čas vodijo do preobremenitve s stresom, ki omejuje telesno odpornost.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avent Avent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja