Avent električni parni sterilizator 3 v 1

Sterilizacija s pomočjo pare je dokazano najboljša zaščita vašega dojenčka pred nevamimi bakterijami, dokler njegov imunski sistem ni dovolj močan. Sterilizacija s pomočjo pare je dokazano najboljša zaščita vašega dojenčka pred nevamimi bakterijami, dokler njegov imunski sistem ni dovolj močan.
20786 20786
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Najlažji način za sterilizacijo. Philips AVENT-ov električni pami sterilizator 3 v 1 zaradi prilagodljive velikosti zavzame minimalen prostor v kuhinji in se odlično prilagaja vsem pripomočkom, ki jih želite sterilizirati. ne glede na to, ali je to le nekaj majhnih predmetov ali je polno izkoriščen.

Dobra higiena dobro zdravje

Sterilizacija s pomočjo pare je dokazano najboljša zaščita vašega dojenčka pred nevamimi bakterijami, dokler njegov imunski sistem ni dovolj močan. Pomanjkljivo čiščenje pripomočkov za dojenje in hranjenje lahko pri dojenčku povzroči težave s trebuščkom in drisko. Da bi vam pomagali zaščititi vašega malčka, vam Philips AVENT priporoča pamo sterilizacijo kot najhitrejši in najučinkovitejši način, saj uniči kar 99,9% škodljivih bakterij.

Za hitro in vamo segrevanje mleka ali hrane za dojenčke uporabite Philips AVENT-ove grelnike stekleničk, ki zagotavljajo enakomemo temperaturo hrane, brez vročih mest

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avent Avent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja