Avent kombinirani aparat za kuhanje v sopari in mešalnik

Novi kombinirani aparat za kuhanje v sopari in mešalnik je idealen za pripravo zdravih, domačih otroških obrokov. Novi kombinirani aparat za kuhanje v sopari in mešalnik je idealen za pripravo zdravih, domačih otroških obrokov.
535991 20789
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Novi kombinirani aparat za kuhanje v sopari in mešalnik je idealen za pripravo zdravih, domačih otroških obrokov: najprej v so pari skuhajte sadje, zelenjavo, ribe ali meso. Nato kozarček dvignite, ga obmite in uporabite mešalnik, da hrano zmešate. Tako vam hrane ni treba prestavljati iz ene posode v drugo.

Vsebuje:

• kombinirani aparat za kuhanje v sopari in mešalnik
• merilno posodico
• lopatico
• knjižico z recepti

Hranljivi obroki na enostaven način

Privajanje malčka na različno svežo hrano že v zgodnjem otroštvu postavlja temelje zdravih navad za celo življenje. Ker kuhanje v so pari pomaga ohranjati hranilne snovi in naravni okus sadja. zelenjave in mesa. je to najboljši način za pripravo hranljivih obrokov za vašega malčka.

Popestritev obrokov

Napredovanje od dojenčka do malega racavčka je razburljiv čas tako za mamico kot za rnalčka, toda obroki lahko postanejo zahtevna izkušnja. saj mal čki kaj hitro izgubijo zanimanje za hrano. Na osnovi tesnega sodelovanja z vodilno otroško psihologinjo in strokovnjakinjo za prehrano. dr. Gillian Harris. smo razvili celotno paleto skledic. krožnikov, kozarčkov in pribora z željo. da bi z zabavnimi in poučnimi pravljičnimi junaki pritegnili malčke k sodelovanju pri obrokih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avent Avent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede